Topshop a Michael Halpern spolupracují na třpytivé kolekci

Topshop a Michael Halpern spolupracují na třpytivé kolekci

Populární značka konfekční módy si vybrala pro spolupráci nejnovější návrhářský talent z Londýna.

Topshop si vybral nový talent

Topshop je cenově dostupnou anglickou módou, která sezónu za sezónou představuje svým zákazníkům nejnovější trendy ve svém podání. Na podzim si připravila spolupráci se slibným návrhářem Michaelem Halpernem, který vyhrál prestižní módní cenu za svou první kolekci v Londýně v roce 2017. Vystudovala prestižní módní školu Central Saint Martins a objevil se poprvé na výsluní v roce 2016 se svou prvotní kolekcí. 

 

Legendární diskotéky ze 70.let

Halpern zaujal Topshop svými kombinacemi třpytu, flitrů a saténů. Návrhář tvoří velmi blyštivé modely a jeho hlavní inspirací jsou slavná 70. léta se svými proslulými diskotékami. Oslnivá krása a půvab elegantního třpytu se nese celou kolekcí, kterou si zamilovala i značka Topshop. Michael patří mezi slibný talent nadcházející generace návrhářů. Jeho zajímavý pohled na módu pravděpodobně pramení z toho, že se narodil v New Yorku, ale vyrůstal v Londýně. Skloubil tak dohromady dva světy. 

 

Halpern je čersvým vánkem

Populární značka hlavně mezi mladšími generacemi se vyjádřila, že Halpern naprosto splňuje jejich očekávání od mladého talentu. Podle nich je mladý návrhář čerstvým vánkem v módě a jeho disco pojetí a ženské siluety jsou to, co oni hledají pro nadcházející sezónu a také období večírků. Nová kolekce ve spolupráci s Topshop teprve vyjde v listopadu. Bude dostupná globálně a bude obsahovat 28 modelů. Těšit se můžete na neonový samet, třpytivé overaly nebo mini šaty s vojenským potiskem s notnou dávkou flitrů

 

vogue.co.uk, vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram