Tory Burch zvolila deset žen do jedinečného programu

Tory Burch zvolila deset žen do jedinečného programu

Na začátku týdne oznámila slavná návrhářka Tory Burch v rámci prvního ročníku Fellows programu 10 ženských jmen - podnikatelek. 

Během března a dubna 2016 proběhlo on-line hlasování, na kterém bylo 30 jmen - žen podnikatelek, které byly vybrány z více než 500 kandidátek. Každá z deseti vybraných žen obdrží deset tisíc dolarů. Tento grant jim pomůže k lepším příležitostem, k mentorům i podnikatelskému vzdělání.

„Naším cílem je poskytnout ženám nástroje a platformy, které potřebují k růstu vlastního podnikání. Jsme nadšeni přivítat těchto 10 neobyčejných žen v našem Fellows programu, protože slouží jako vyslankyně všem ženám podnikatelkám po celé zemi,“  řekla Burch v prohlášení.

Všechny ženy také získají cestu do New Yorku, kde stráví tři dny v kolektivu Tory Burch a budou se moci setkat s různými mentory. Následně pak proběhne soutěž, kde se budou podnikatelky v rámci svých činností prezentovat a výherce získá dotaci sto tisíc dolarů, kterou bude moci investovat do svého podnikání. V porotě budou kromě Burch sedět i Marie Claire, Anne Fulenwider a supermodelka Liya Kebede.

Jména deseti žen, které mají šanci zabojovat o víc než lákavou výhru a posílit tak svůj byznys v rámci prodeje potravin, hot dogů, péče o pleť nebo prodej čajů vás může motivovat. Jsou to totiž obyčejné smrtelnice, které si jdou za svým cílem. A tomu naše redakce absolutně fandí!

    Nicole Baldwin, Biao péče o pleť (Houston, TX)
    Allison Devane, Teapressa (Phoenix, AZ)
    Alexa Fleischman, Savvy Society (San Francisco, CA)
    Kate Glantz, Heartful.ly (Washington D.C.)
    Ericka Lassair, Diva Dawg (New Orleans, LA)
    Kate McAleer, Bixby & Co. (Rockland, ME)
    Emellie O'Brien, Anděl země (Brooklyn, NY)
    Kimarie Santiago, Saltopia (Hackettstown, NJ)
    Amy Swift, budova Hugger (Detroit, MI)
    Caren Ulrich Stacy, Diversity Lab (Boulder, CO)

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram