Toužíte po nepřehlédnutelné bundě či kabátu? S těmito zazáříte ve městě i na horách

Toužíte po nepřehlédnutelné bundě či kabátu? S těmito zazáříte ve městě i na horách

Od svého kabátu či bundy v zimě očekáváme, aby nám bylo dostatečné teplo a cítily jsme se pohodlně. Zároveň se v nich chceme líbit. Sobě, svému partnerovi ale i ostatním. Vybrali jsme šest kousků, které si zamilujete a zároveň v nich zazáříte. 

Pokud jste odolávala a zimní kabát ještě nezačalia nosit, teď už je nejvyšší čas. Teploty kolem nuly jsou toho jasným důkazem, a pokud máte chuť porozhlédnout se po novém zimním kabátu či bundě, přinášíme náš výběr šesti kousků pro tuto zimu.

Dlouhý, teplý, s výrazným vzorem a vnitřním kožíškem. Tento kabát splní všechna očekávání. Budete v něm nepřehlédnutelná a zároveň vám bude pohodlně i teplo. Hřejivé vycpávky, polstrovaný límeček, hluboké kapsy i zajímavý vzor v tlumenějším odstínu zelené vás bude bavit.

Barbour - Kilmory Quilt zimní kabát 7 900,00 Kč / prodává Zalando

Zimní kabát v humrovém odstínu značky Guess vás chytí za srdce. Prošívaný kabát se stojáčkem, skrytými zipy i vázáním v pase přináší kromě netradiční barvy také teplou podšívku. Jestliže hledáte styl, teplo i kvalitu v jednom, prohlédněte si celou nabídku zimních kabátů Guess, určitě si mezi nimi vyberete.

zimní kabát Guess 7 999 Kč / prodává About You

Láká vás spíš varianta kabát ala kožich, respektive kožich ala kabát? Bersha představila perfektní řešení v přírodní bílé barvě. Asi ho úplně nedoporučujeme maminkách s malými dětmi, nebo ho berte jen na výjimečné příležitosti bez dětí, ale slušet vám bude zaručeně.

zimní kabát Bershka 1 999 Kč / prodává About You

Tutti Fruti zimní bunda značky Desigual je hravá, hřejivá a nepřehlédnutelná. Fleecová bunda s barevným digitálním potiskem je kratšího střihu a rozzáří vaše dny i během toho nejchladnějšího počasí. Navíc má praktickou kapuci a elastický pas. Desigual tento kousek nabízí ve více barevných provedení, a to nás na tom hodně baví.

bunda Desigual Fluor tutti fruti 5 299,- Kč / prodává Desigual Praha

Pro sportovně laděné dámy tu máme jednu super barevnou variantu Tommy Jeans. Zabalte ji s sebou na hory nebo na procházku do města, rozhodně nebudete litovat. Praktické hluboké kapsy, hřejivé vycpávky i guma v pase jsou v maximálně kvalitním provedení. 

Tommy Jeans - TJW COLORBLOCK - Zimní bunda 6 790 Kč / prodává Zalando

 

Světle zelený dámský kabát Calvin Klein má rovněž výrazné detaily, které zaujmou na první pohled. Široké a hluboké kapsy společně s vázáním v pase a průstřihy na bocích tvoří dokonalou kombinaci. Elegantně sportovní kabát vynosíte na mnoho příležitostí.

zimní kabát Calvin Klein Jeans 3 779 Kč / prodává Zoot

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram