Toužíte po originálním dětském pokojíčku přesně dle vašich představ?

Toužíte po originálním dětském pokojíčku přesně dle vašich představ?

Ráda byste svým dětem zařídila jedinečný pokojíček, který žádná jiná ratolest mít nebude? Pomůže vám k tomu designová metráž. 

Chystáte se na oživení pokojíku vašich dětí či si snad stěžují, že už je nudí a chtějí změnu? Vyměnit nábytek, koberec a vymalovat na jinou barvu by samozřejmě byl skvělý nápad, ale každé dva roky ho praktikovat většina z nás nemůže. Jakýkoli prostor ale dokážou perfektně proměnit látky. Dekorační závěsy, povlečení, ozdobné polštářky, přehozy přes postel a v případě dětí také třeba nástěnné látkové obrazy. Zdá se vám to jako šílenost? Ale ne. Některé z vyjmenovaných změn zvládne s trochou snahy i začátečník a uvidíte, že vás tvoření chytne. Nejdříve byste si měla vybrat správné materiály na jednotlivé účely. A také sladit k sobě barvy a vzory...

E-shop U Melluzínky podporuje tvorbu jedinečných projektů, proto také nabízené materiály neustále obměňuje. Soustředí se na to, aby poskytl svým zákaznicím a zákazníkům široký sortiment, ze kterého si bez problémů vyberou látky na své projekty a zároveň mají každého materiálu naskladněno jen omezené množství. Snižuje se tím pravděpodobnost, že když půjdete ke známým na návštěvu, v dětském pokojíčku narazíte na závěsy ze stejné látky nebo podobný patchwork na polštářcích.

Výběr nádherný, ale co vytvořit?

Pokud si nevíte rady, co byste z látek mohla vytvořit, inspirujte se v galerii. Jinak se pochopitelně fantazii meze nekladou. I jako začátečnice jistě zvládnete jednoduchý povlak na polštářek, ke každému kousku látkových bytových doplňků navíc není problém nalézt přesný postup na internetu. Rozhodla-li jste se začít šít přímo pro své děti, vybírat na e-shopu můžete také z knížek, které vám poradí se střihy. Nebojte se zpracovávat také odstřižky, které vám po hlavním díle zbydou. Můžete s nimi dozdobit klidně i koupené oblečení a vytvořit tím z něj jedinečné. 

foto zákaznic a e-shopu umelluzinky.cz

NAČERPEJTE INSPIRACI A PUSŤTE SE DO TVOŘENÍ.

Nadchla Vás myšlenka vytvoření originálního interiéru podle Vašich představ díky krásným látkám a nevíte, kde začít? Stačí kontaktovat eshop U Melluzínky. Rády Vám se vším pomohou. První krok je na Vás. Udělejte si radost a dovolte si tvořit. Uvidíte, jak obohacující okamžiky Vám celý proces promýšlení projektu přinese. Navíc ohromíte Vaše návštěvy něčím, co jinde neuvidí. Ten pocit za to vážně stojí

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram