Tradiční bikiny se pomalu vracejí

Tradiční bikiny se pomalu vracejí

Už se zdály být nenávratně ztraceny. Ale léto 2016 nás uklidnilo. Tradiční dámské bikiny postřídmu zase začaly zaplňovat regály. Jsme na dobré cestě... 

Je to jako s push-up ufektem u běžných podprsenek. Nejdříve jich bylo pár a kdo našel svou ideální, jásal. Pak začaly být všude a každý měl na výběr. Nedávno jsme se dostali do fáze, že je naopak problém najít stylovou kvalitní podprsenku bez výztuží. Přesně stejný proces probíhá i u plavek. Jednoduché trojúhelníkové střihy bikin vymizely a byly nahrazeny plavkami, které spíše připomínaly spodní prádlo a bandeau vršky. Komu bandeau vršek neseděl, měl smůlu. Proto jsme teď potěšeni, že můžeme konstatovat: tradiční bikiny se vrací!

Sice pomalu, ale vrací...

  
Pruhované růžové Roxy 1 189 Kč ; Černobílé&oranžové oboustranné Roxy 1 889 Kč ; Oranžové RipCurl 1 499 Kč

Klasický střih bikin vás sice nenaláká na zvětšení nebo nejrůznější ozdůbky, zato je to nejpraktičtější střih na letní vodní radovánky i opalování. Nebude vám ničit záda, protože tkaničku si utáhnete přesně jak potřebujete a nemusíte se přizpůsobovat jednotnému obvodu ve třech velikostech. Je to pro většinu žen nejzdravější střih plavek. Kromě toho je jednoduchý a efektivní. Sluší zejména štíhlým postavám, což mu ovšem na oblíbenosti neubírá. (Majitelky plnějších křivek stejně preferují plavky jednodílné nebo monokiny.) Takže pokud i vám v minulých letních sezónách scházely tradiční bikiny, letos je pravděpodobně už seženete. Mrkněte se v Takku, Reservedu nebo Gatu.

V létě 2016 dejte přednost jednoduchosti.

Však to znáte... v té je to kouzlo!

zoot.cz ; pinterest.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram