Transformace přímo u vás doma

Transformace přímo u vás doma

Je váš byt či dům tak malý, že nemáte dostatek prostoru? Malé pracovní plochy, málo místa, prakticky žádné úložné prostory? Máme pro vás řešení, multifunkční nábytek!

Italská nábytkářská společnost Clei zaměřená na design a transformovatelné bytové systémy vyřešila problém všech malých prostor. Díky inovativním technologiím vyrábí multifunkční a stylový nábytek, který je skutečně originální, snadno použitelný a schopný uspokojit různé životní požadavky.

Moderní nábytek jako jsou stoly, skříňky, poličky či gauče, se tak dají jednoduše přetransformovat například v pohodlnou postel nejrůznějších velikostí.

Cílem tohoto multifunkčního nábytku je maximalizovat funkčnost jakéhokoli prostoru.

Královna sklápěcích postelí
Přes den může být místo vaší postele pohodlná pohovka, stůl či stolek, nebo regálový systém. A během pár pohybů se z ní večer stává moderní postel připravená pro váš klidný spánek.


Dalším pozitivem je například úložný prostor gauče.


Možností transformace je opravdu mnoho, to vše jen díky chytré technologii, pojistek a posuvnému systému.



Nejsou ochuzeni ani děti, kterým můžete ve společném pokoji zvětšit prostor ke hraní i skládací palandou.


Konferenční stolek, psací stůl či polička?
Nemáte dost místa na jídelní stůl natož psací či konferenční stolek? S tím je konec! Jídelní stůl od Clei můžete během pár chvilek složit do nejrůznějších velikostí, třeba i do stylové poličky.




Designové doplňky pro úsporu místa
Celkový vzhled bytu, posezení a jiné doplňky jsou také velmi důležité. A v malém bytě je nedůležitější úspora místa stejně jako úložné prostory.


Objevte další možnosti transformace nábytku a jiné vychytávky v následujících videích.