Trend kůže a koženky - jak ji nosit tak, aby to vypadalo chic!

Trend kůže a koženky - jak ji nosit tak, aby to vypadalo chic!

Kůži nejde nemilovat. Kožené kalhoty i sukně si získávají velkou pozornost! Naučíme vás, jak díky jedinému koženému kousku být chic a jak kůži správně nosit! 

Kůže i její imitace je nesmrtelná. Ale přichází období, kdy se nosí více a kdy méně. Aktuálně se již druhou sezónu drží na prvních příčkách módních trendů a to nejenom u většiny módních návrhářů - přizpůsobily se i řetězce, které koženku nabízejí v nespočtu úprav. My se zaměříme především na kožené a koženkové kalhoty a sukně. Přeci jenom bundičky se již nosí o nějakou tu dobu déle... 

Nejlépe seženete a vytvoříte outfit s koženkovými legínami. Prodává je téměř každý řetězec a je už jen na vás, jak kvalitní si vyberete. Určitě se na ně dojděte podívat do New Yorkeru, kde prodávají hned několik typů, H&M, Lindexu nebo Zary. Výborně černá kůže vypadá společně s ostatními černými kousky. Určitě si k nim oblékněte volné topy i oversize svetry či kabáty. Vyhněte se raději kombinacím s koženými bundami - nechcete přeci vypadat, jako že za rohem parkujete motorku. Ležérně bude outfit vypadat s teniskami a vysoce elegantně s tenkými jehlami.  

Pokud jste zastánkyní sukní, proč ne? Letošní podzim seženete bez problémů i koženkové sukně, nejčastěji v skater střihu. Černá kožená sukně vypadá báječně s šedým či béžovým úpletem a balerínami či teniskami. Outfit se hodí jak do práce - společně s kvalitní kabelkou, tak do školy s bílými Converskami a džínovinou!  

Nemusíme se ale pořád bavit o černé kůži. Klidně ji vyměňte za hnědou či béžovou. Delší sukně v kávovém nebo bordó odstínů rozhodně zaujmou hned na první pohled, jsou originální a ženské! Pokud byste je nesehnala v českých obchodech, zkuste zahraniční eshopy nebo zapadlé krámky ve spletitých uličkách na dovolené.  

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram