Trend Little White Dress

Trend Little White Dress

Zdá se, že malé černé mají svého nástupce - malé bílé. A ty se stejně jako jejich předchůdkyně nosí ve všemožných střizích a materiálech.

Malé černé, černé koktejlky, jinak také LBD nebo Little Black Dress, jsou od dvacátých let minulého století všudypřítomné v šatníku téměř každé ženy. Jsou jeho základem, povinným prvkem, záchranou ve chvíli, kdy ‚‚ale opravdu nemáte co na sebe". S trendy posledních sezón v podobě bílé barvy a čistých linií  se bílá vloudila i do tak zažitého trendu, jakým jsou právě malé černé. Budeme snad bílým kratším šatům ode dneška říkat malé bílé? V anglicky mluvících zemích se už uchýlili k termínu Little White Dress, jenž nás nenechává na pochybách o tom, kde mají malé bílé své kořeny.

Malé bílé se s blížícím se létem a vysokými teplotami znovu vrací do kurzu. Neprokáží vám stejnou službu jako malé černé a nezakryjí každou nedokonalost, avšak jejich velká výhoda tkví ve výraznější barvě, neokoukaném trendu a možnosti znovu si trochu oživit a především prosvětlit svůj šatník. Tmavé barvy, které přitahují teplo, jsou v jarních a letních měsících spíše nevýhodou. U malých bílých je jedno, jaký střih vám sedí a který naopak ne. Bílý trend povoluje jakékoli střihy, tvary a délku šatů dle vaší libosti. Svůj nový bílý kousek pak můžete kombinovat se vším, co vás jen napadne, je přeci univerzální!

Little White Dress se dokáží přizpůsobit každé příležitosti. Na vás zůstává doladit je zajímavými prvky - klidně bílou obuví a kabelkou nebo naopak barevnějšími doplňky. Dobře s nimi ladí celá barevná paleta a vám tak dává možnost vybrat si k malým bílým to, co by k jiné barvě tak dobře nesedělo.

Zdroj: lexluger.buzznet.com, pinterest.com, nastygal.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram