Trend růžových vlasů - ne nezbláznili jsme se. Opravdu to tak je!

Trend růžových vlasů - ne nezbláznili jsme se. Opravdu to tak je!

Byly doby, kdy byl trend vystříhat si vlasy okolo ucha, pak přišly modré pankáče, odbarvování ve stylu ombré a teď je tady růžová s fialovou!

No co - hlavně by neměla být nuda. A to ani s vlasy. Ale abychom uvedly okolnosti na pravou míru. Nemluvíme o Barbie růžové, která bude zářit přes polovinu města. Ta není ta, která se teď nosí. Řeč je o světlé pastelové růžové. Jemné. Nenucené. Dívčí.

A rebelské.

 
Trend růžových a fialkových vlasů vznikl z trendu, který mu předcházel. To byl ten, kdy se blonďaté a veškeré do žluta laděné barvy začaly vymývat až téměř do šedé. Na ulicích jsme tak potkávali mladé krásné slečny s dlouhými i krátce střiženými vlasy v tak světlé blonďaté, že to upoutalo pozornost hned na první pohled. Móda to byla zvláštní, ale kdo by si pomyslel, že nevydrží ani půl roku a nahradí ji mnohem bizardnější trend.

Růžové vlasy si nevybírají jen příznivci anarchie jako projev nezávislosti Růžová je totiž aktuálně vysoce módní barvou, kterou můžeme vidět na známých celebritách, modelkách i oblíbených blogerkách. Je to stejná vlna jako přišla před pěti lety s ombré efektem a kdo ví, co ji dříve či později nahradí. Za těch pár týdnů, co ji patří TOP pozice v žebříčku oblíbenosti, si ale dokázala získat pořádnou oblibu. Možná je to právě tím, že na rozdíl od častokrát drastických vlasových trendů, je pastelová růžová velmi jemná a nenásilná. Sluší i světlým i tmavým typům a to je její další plus!

No a pokud ráda experimetujete a změna ve vás nevyvolává žádnou obavu, prosím... Pastelově růžová je tím dalším odstínem, který byste měla zkusit.

 stylecaster.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram