Trendy kabáty bez rukávů

Trendy kabáty bez rukávů

Trend kabátů bez rukávů k nám ještě naplno neproplul, to však neznamená, že to společně nemůžeme změnit.

Nejspíš vás napadne, jaký to má smysl, nosit kabáty bez rukávů a jak byste mohla jeden takový začlenit do svého šatníku? Jestliže cestujete v rámci adventních dní po Evropě, nebo ještě dál, možná jste si na ulicích tohoto stylu přeci jen všimla.

Ano, kabátky bez rukávů byly trendem letošního podzimu, avšak zařadit ho můžete i v zimě. Jen je třeba více kombinovat a vymýšlet. Ostatně, ale to je přesně to, co nás baví, nemám-li pravdu?

Kabáty bez rukávů by se daly nazvat i vestou. Jeho smyslem je to, že máte střed těla v teple. Zbytek hraje na módní nótu. Tento druh kabátů můžete kombinovat s klasickým zimním kabátem, abyste v mrazivém počasí neumrzla. Kabáty bez rukávů jsou totiž obvykle tenčího rázu, a tak se perfektně hodí jako doplněk na pracovní jednání či na oběd s kamarádkou. Dělají se však i teplejší pro zimní měsíce.

Pod něj můžete zvolit teplé zimní šaty s dlouhým rukávem v jiné barvě a kotníkové kozačky. Uvidíte, že tento outfit bude obdivovat mnoho očí. Stejně tak můžete tyto kabátky obléci na svetr či rolák, samozřejmě v silnější vrstvě, aby vám bylo opravdu teplo. Vrstvení s košilemi vypadá taky chic, například bílý kabát a pod ním džínová nebo dokonce flanelová košile vykouzlí pocit tepla i opravdu jedinečného stylu.

Pozor na výběr velikosti. Účelem kabátů bez rukávů není to, aby vás škrtily v podpaží nebo dusily přes hrudník. Nejenom že musí vypadat skvěle, ale vy se v něm musíte i skvěle cítit. Vsaďte k tomu na doplňky. Například velké šály vykouzlí teplo navíc.

Nebojte se rozdílů v délce jednotlivých svršků. Jestliže řešíte dilema, zda si na kabát vzít teplejší avšak kratší bundu či delší plnohodnotný kabát, hrajte si s barvami. Vsaďte na monochromatický odstín, nebo naopak na barevnou kombinaci. Jestliže chcete mít něco, co u nás zatím ještě není absolutním trendem, pojďte to pojmout se vším všudy a vynikejte. Vždyť móda je hra střihů a barev... 

pinterest.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram