Trendy móda z Tally Weijl je nyní dostupná online

Trendy móda z Tally Weijl je nyní dostupná online

Značka určená hlavně pro mladé slečny ovšem občas nadchne i ty, kterým už není -náct. Protože byť je celá růžová a hlásá, jak je sexy, sem tam se v její kolekci objeví docela přiměřené elegantní kousky. 

Kolekce obchodu značky Tally Weijl aktuálně dostupná online obsahuje ideální průřez celou nabídkou. Od sezónních maxišatů i bodycon šatů přes halenky, trička, vtipná tílka až po kraťasy a džíny v moderním skinny střihu s roztrhanými koleny. My jsme pro vás na ukázku vybrali módu, která potěší spíše ženy, které se rády oblékají elegantně a díky univerzálním barvám a střihům se jim každodenní outfity dobře kombinují s doplňky a šperky.  

  
Bílo-černé maxišaty 729 Kč ; Vzorované maxišaty 829 Kč ; Overal s rozšířenými nohavicemi 1 099 Kč

Na druhou stranu, když se podíváte třeba na černé obepnuté šaty s nevšedním detailem u krku, představíte si bílé kotníkové Conversky a džínovou bundičku, nedá se říci, že je jde obléci jen elegantně. Tally Weijl totiž patří k těm řetězcům, jejichž kolekce jde oblékat na obě strany - elegantně i sportovně. Tudíž si u něj najdou zalíbení mladé teenagerky stejně jako dospělé ženy. Aktuální kolekce se skládá především z neutrálních tónů (což berte jako plus) černé, šedé a bílé. 

PS: Moc dlouho nepřemýšlejte, nakupujte rychle, kolekce mizí pryč nadpozemsky rychle!

  
Černé šaty 559 Kč ; Bílo-černé šaty 359 Kč ; Tepláková vesta 559 Kč 

zoot.cz ; tallyweijl.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram