Trendy náušnice pro léto 2020

Trendy náušnice pro léto 2020

Trendy se mění každým rokem, ale vkusné náušnice z módy nikdy nevyjdou. Začíná léto a v parném počasí mohutné šperky většinou jen překáží. Na jaké trendy náušnice se můžete toto léto těšit?

zdroj: pexels.com

Nejen z přehlídkových mol vidíme inspiraci, ale i z ulic nebo z módních časopisů. Říká se, že nic se nemá přehánět, a to platí i o doplňcích. Pokud nevíte, jaké šperky zvolit, pak se podívejte na nové trendy roku 2020.

Záplava perel

Nestárnoucí klasika, díky které působí každá žena jako dáma. Letošním trendem jsou nejvíce žádány perlové náušnice s neotřelým tvarem. Je libo více boho stylu? Pak si propíchněte další dírku a můžete mít i několik perel za sebou.

zdroj: pinterest.com

Kruhy

Kdo by to řekl, ale právě kruhy nikdy nevyjdou z módy. Jemné, zlaté nebo stříbrné kruhy krásně doplní váš outfit a hodí se skvěle do teplých dnů. Na diskotéku můžete volit větší kruhy, které působí svůdně.

zdroj: pinterest.com

Jedna náušnice

Ano, čtete správně, jedna náušnice je nejnovějším letním hitem. Působí výrazně a dominantně. Náušnice by měla být větší, aby upoutala pozornost a nevypadalo to jen jako omyl, že jste si druhou zapomněly nasadit. Troufáte si na to?

zdroj: pinterest.com

Barevné kameny

V tomto roce se opět probouzejí zářivé barvy kamenů, čím zářivější a barevnější, tím lépe. Pestrobarevné náušnice působí odvážně a určitě vás v nich nikdo nepřehlédne.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram