Trendy pánské účesy, které milují i ženy

Trendy pánské účesy, které milují i ženy

Pánové, váháte co s vlasy, co by vám slušelo a co se bude tento rok nosit? Máme pro vás trendy pánské účesy, které na vás budou milovat i ženy.

Vítr ve vlasech

Pánové, jestli máte delší vlasy a hledáte účes, který bude sexy a zároveň bezstarostný, co se úpravy týče, jste na správném místě. Tento střih působí velice uvolněně a nedbale, takže pokud ve vás dřímá bohémská duše, toto bude sázka na jistotu.

Svázáno

Proč by i muži nemohli nosit drdol? Mohli. A my jim dáváme zelenou. Nenáročné na úpravu, a přesto dokonalé v každé situaci. Tohle se bude líbit nejen vám, ale také ženskému okolí.

Ulíznuto

Hollywoodská klasika. Tradiční účes pro muže s obchodním duchem. Působí čistě, ostře a sofistikovaně. Abyste dosáhli podobného účesu, postačí vám trocha vlasové pomády či gelu.

 

Sečteno podtrženo

Pokud budeme mluvit o nejvíce trendy účesech, tento bude bezesporu tím nejpopulárnějším. Střih je poměrně univerzální, což znamená, že se s ním bude skvěle pracovat, a to i v případě, že máte rovné nebo vlnité vlasy. Druhá úžasná věc na tomto účesu je jeho variabilita. Dlouhé vlasy lze libovolně přehazovat ze strany na stranu.

Pompadour

Trocha tradice, trocha moderny. Historický původ tohoto účesu získal díky zkušeným kadeřníkům moderní nádech. Tato jeho podoba vyhovuje současným trendům. Střih je charakteristický pro stylizování vlasů vysoko nahoru, mimo čelo, což je zároveň velmi praktické. 

thetrendspotter.net; pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram