Trendy pro rok 2020 ve světě luxusního spodního prádla

Trendy pro rok 2020 ve světě luxusního spodního prádla

I ve světě spodního prádla panuje pravidlo, že přírodní materiály vám dopřejí maximální pohodlí. A když jde pohodlí ruku v ruce s luxusním vzhledem, pak není co řešit.

Jaké jsou aktuální trendy, na jaké materiály vsadit a jak se o luxusní spodní prádlo starat? Tím vás provede dnešní článek.

Dámské trenýrky i sportovní podprsenky vedou

Ženy by se při výběru spodního prádla měly zaměřit především na to, jak jim jednotlivé kousky padnou a jak se v nich cítí. Kalhotky i podprsenka by měly odvést perfektní službu a podtrhnout všechny vaše přednosti, stejně tak nedostatky v určitém směru schovat. Proto platí pravidlo, že na spodním prádle rozhodně není vhodné šetřit.

Mezi trendy roku 2020 patří dámské trenky, sportovně laděné podprsenky i luxusně střižené kalhotky. Například saténové trenýrky dopřejí luxusní vzhled, pohodlí a jsou vhodné i třeba na spaní. Stejně tak vedle nich saténové kalhotky, ve kterých se budete cítit velmi příjemně. Všeobecně trendům vládne pohodlí a sportovnější styl, které následují známější módní domy, stejně jako lokální návrháři, kterým na zákaznících opravdu záleží. Hlavně nezapomeňte, že sportovně neznamená nudně, právě naopak! I sportovní střihy dámského spodního prádla mohou být přitažlivé až sexy!

Spodní prádlo z přírodních materiálů nabízí něco navíc

Z přírodních materiálů vedou tolik oblíbená 100% bavlna, modal, který je lehký, na těle velmi příjemný, vzdušný a navíc skvěle odvádí pot. V oblibě jsou také lycra či bambus, který má velmi malý dopad na životní prostředí, roste rychle, navíc má antialergické a antibakteriální účinky. Přírodní materiály jsou na vrcholku žebříčku popularity nejenom ve spodním prádle, a rozhodně naprostým právem. Nakonec je to otázka pohodlí, perfektního vzhledu, ale také tolik palčivé udržitelnosti.

Velkým hitem je již zmíněné sportovní prádlo, které dodává kromě pěkného vzhledu zejména praktickou stránku věci, jako je pohodlí díky bezešvému lemování, nebo funkčnost, kdy odvádí pot a dává určitým partiím tu správnou podporu. O takové prádlo musíte rovněž správně pečovat, tedy plně respektovat symboly na štítcích, k praní nepřidávat aviváž a prát na nižší stupně. Životnost luxusního spodního prádla prodloužíte i tím, že ho budete sušit pěkně „po staru", tedy na sušáku, nikoliv v sušičce prádla.

I pánové ocení pohodlí a pěkný vzhled spodního prádla

Pánové by o pohodlí, které jim přináší vhodné spodní prádlo, mohli rovněž mluvit hodně dlouho. Proto je nezbytné myslet zejména na to, jak se v daných trenýrkách, boxerkách nebo slipech cítíte.

Značka Calvin Klein je v tomto směru velmi pokroková a pánům nabízí široké spektrum spodního prádla. To vše v zastoupení přírodních materiálů, dobře padnoucích střihů a s barevnými kreacemi, které nás baví. Ostatně rok 2020 by měl být o tom, že si svůj šatník přizpůsobíte vlastnímu vkusu, pokud se vám tedy líbí výrazné barvy, nebojte se je zapojit do svého šatníku. I kdyby šlo právě jen o jedny trenýrky…

Trenyrkarna.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram