Trendy ve slunečních brýlích pro letošní léto

Trendy ve slunečních brýlích pro letošní léto

Už jsme měly několik příležitostí vytáhnout sluneční brýle. A ruku nahoru všechny z vás, které ty loňské omrzely nebo přestaly vyhovovat. Než si koupíte nové, pojďte se podívat, jaké trendy pro sluneční brýle letos v létě platí. 

Protáhlé kočičí rohy

Tento typ obrouček se během léta 2016 dostává na TOP pozici. Opticky zeštíhlý kulatý obličej a oválnému přidají výrazný rám. Pozornost přitáhnou samy o sobě a dovjitou dávku potom v případě, že si na nos nasadíte barevné provedení. Sytá kanárkově žlutá je výsledkem pečlivé práce značky Gant, Vogue se zase nebojí jít do křiklavé červené, na kterou si troufnou pravděpodobně jen opravdu temperamentní dámy.  

  
Žluté brýle Gant 1 919 Kč ; Červené brýle Vogue Eyewear 2 499 Kč ; Černé brýle Michael Kors 6 499 Kč

Duhová skla

Ocení je především fanynky neotřelých slunečních brýlí, jelikož za elegantní je tak úplně označit nemůžeme. Rozhodně jsou ale zábavné a nikdo vám přes ně do očí neuvidí. Obroučky s různě tónovanými a duhovými skly si říkají o letní zábavu a pohodu třeba na hudebních festivalech, kde společně s třásněmi a volným topem budou tvořit ideální partu. 

  
Tmavě modré brýle Michael Kors 4 699 Kč ; Bílé brýle VANS 469 Kč ; Stříbrné brýle Gant 3 999 Kč

Pastelové obroučky

Vhodné pro mladé i starší. Konzervativní styl odměkčí, do streetového zapadnou. Sluneční brýle s pastelovými obroučkami si léto 2016 vyloženě vyžaduje. Jsou nezvyklé, takže když je poprvé nasadíte, budou vám asi připadat zvláštní. To vzniká ale pouze tím, že nejsme zvyklí nosit světlé obroučky. Jako u všeho jiného, i tady platí, že čas a zvyk vykouzlí své. Na obličeji světlé tóny skvěle vyniknou. U žen s tmavými vlasy obličej rozjasní a ke světlým odstínům splynou mnohem líbivěji než obroučky černé. Co k nim rozhodně doporučujeme, je výrazná rtěnka! 

  
Fialkové brýle Komono 1 189 Kč ; Modro-béžové brýle Lacoste 2 079 Kč ; Světle růžové brýle Triwa 3 499 Kč

bibloo.cz ; answear.cz ; zoot.cz ; sheideas.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram