Trendy zima přichází: Teddy kabát

Trendy zima přichází: Teddy kabát

Možná ho ještě na sobě nemáte, ale jistě jste o něm už slyšeli. Huňatý kabátek Teddy coat nyní jako jeden z nejvíce TOP kabátů této sezóny. Pojďte se podívat, jak si vybrat ten svůj.

Může být zcela jednoduchá, ta zimní móda. Černý univerzální kabát, který vás ochrání před chladem vám nikdo vyčítat nebude. Ale není to lehká nuda? I toto roční období může hrát barvami a zajímavými kousky. Jeden z takových trendy aktuálních kousků je tzv. Teddy kabát. Už ho nosíte i vy?

Teddy coat

Jediný kabát, který letos potřebujete... Tedy vlastně velmi trendy typ kožíšku. Teddy bear kabát je nyní na ulicích hodně oblíbený. Kabátek z hrubšího materiálu, který nejen zahřeje, ale potěší i oko. 

Jak ho nosit?

Kabátů, jak podzimních, tak zimních není nikdy dost. Přeci nemůžeme mít jeden vršek na všechny zimní outfity, že? No ale i kdyby, tak Teddy by byl tou správnou volbou. Proč? Nejen, že skvěle vypadá, ale i dokonale zahřeje. Tedy dokonalé spojení, že? Malý tip: Karamelová nebo velbloudí barva patři mezi nejvíce oblíbené.

I zima hraje barvami

Pokud ale chcete být originální, a to my velice podporujeme, zaměřte se na nečekané barvy. Zažeňte pochmurnou nudu po svém. Oversized střih tomu dodá naprostou třešničku. Zkuste třeba modrou nebo růžovou. Výrazné barvy vás odliší nejen na ulicích, ale i na instagramových stylových fotkách!

 

Foto: Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram