Trenýrky coby prevence plodnosti

Trenýrky coby prevence plodnosti

Věděli jste, že mobilní zařízení, která dnes běžně nosíme po kapsách, mohou mít neblahý vliv na rodinné štěstí? Víme však jak tomu udělat jednou provždy přítrž.

Tyto přístroje (ve většině případů mobilní telefony), jež už běžně nosíme po kapsách, se krom pozitiv, kterými je okamžité navázání spojení s okolním světem, vyznačuje i negativy, kterými se ale příliš nechlubí.

Přestože všechny prodávané mobily a smartphony splňují normy vyzařování, dokážou některé zářit i několikanásobně více než jiné. Takové záření pak může při vyšších dávkách ohrožovat lidský organismus a i když jeho produkce podléhá přísné legislativě, přeci jen záření z těchto přístrojů dokáže minimálně poškodit pohlavní buňky mužů a enormním způsobem snížit jejich aktivní počet.

Jednoduchou radou by pak mohlo být, nenosit mobilní telefon po kapsách kalhot.Máme však pro vás něco mnohem sofistikovanějšího.

Před zářením má nyní mužskou chloubu dokonale ochránit spodní prádlo s vetkaným stříbrem, které přitom plní funkci i antibakteriální, takže skýtá nejen ochranu zdraví, ale také hygienicky čisté prostředí.

Trenýrky značky Crown Jewels Underwear, jež jsou dílem čtyř německých výzkumníků Peera-Boye Matthiesena, Daniela Hertera, Nicka Piepenburga a Berna Deliuse sice vyjdou v přepočtu na zhruba 800 korun, ale ve srovnání s výší finančních prostředků vynaložených na případnou léčbu neplodnosti, či alternativní druhy početí, je tato cena relativně zanedbatelná, nemyslíte?

dailymail.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram