Tři podzimní kousky, které určitě unosíte

Tři podzimní kousky, které určitě unosíte

Nebude dlouho trvat, přijdou pochmurné podzimní dny a bude to chtít zase něco nového do šatníku. Přinášíme tři tipy z e-shopu Stylový butik.

1. Army Kardigan

Oblíbený vojenský motiv na dlouhém univerzálně střiženém kardiganu, který padne jak na S tak na L. Na rukávech kardigan zdobí bílé nápisy a svou kombinací střihu, potisku a zdobení se rozhodně jedná o velmi trendy kousek městského stylu. Mrkněte se po něm, pokud máte ráda army vzor, nejnovější módní výkřiky a víte, že jakmile ho obléknete, už ho nesudnáte. 

2. Světlá džínová sukně

Žádná ultrakrátká minisukně, nemusíte mít strach. Zhruba do poloviny stehen rovně střižená džínová sukně, která perfektně padne a díky své elasticitě zvýrazní váš zadeček. Skvěle bude vypadat s bílými teniskami, balerínami i sandálky na paltformě. Unosíte ji tedy během teplých i chladnějších dní, a navíc světlý denim bez šusování se daleko lépe kombinuje. 

3. Černé balerínky

Jednoduché černé baleríny by neměly chybět v žádném dámském botníku, pokud hledáte pěkný pár za přijatelnou cenu, zkuste tyto semišové. Nehodí se do deště, ale na suché dny budou naprosto ideální. Navíc je můžete obout opravdu k čemukoli.

stylovybutik.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram