Tři základní kousky, které v jarním šatníku nesmí chybět

Tři základní kousky, které v jarním šatníku nesmí chybět

Bez kterých důležitých módních kousků se na jaře neobejdete? Co je jednoduché na nošení a slušivé zároveň? Tyto módní nutnosti udělají revoluci ve vašem šatníku.

Je mnoho trendů, které přímo útočí na váš šatník, ale jen některé se skutečně dotknou vašeho běžného života. Mezi jarní kousky, bez kterých se neobejdete, patří luxusní kombinéza, prérijní šaty a kabelka s třásněmi. Jsou to na mnoho způsobů nositelné oděvy a doplněk pro denní i večerní styl. Od práce až po rande v baru: tyto tři kousky budou vévodit jarní módě! Návrháři celosvětově zahrnuli právě tyto dva typy oděvu a jeden doplněk do svých kolekcí nejčastěji. Maximální zdobení prostřednictvím třásní na kabelkách, romantické šaty z divokého západu a minimalistická kombinéza vám pomohou k docílení dokonalého trendy šatníku!

Luxusní pracovní oděv aneb kombinéza dneška

Overal podobný kombinéze Dorothy Perkins na Zoot 1 099 Kč

Kombinéza, montérky nebo i pracovní oděv jsou spíše praktickými pomocníky u řemeslných profesí. Návrháři si však dali tu práci, že všední šedivý oděv předělali k nepoznání. Zároveň ho povýšili na nutný trend pro jaro 2019. Co designér, to jiný pohled na kombinézu: od kůže, lnu, neonových barev až po safari styl či satén, kombinéza má mnoho podob, je typická svým uvolněným střihem na rozdíl od overalu. Proto je na přehlídkách často k vidění s páskem, kdy se tak docílí větší definice postavy. Trendový oděv vhodný i pro muže.

Jako na divokém západě

 

Šaty Heritage na Answer 1099 Kč

Prérijní šaty jsou definicí ležérnosti ale i ženskosti zároveň. Typické jsou pro ně dlouhé rukávy, a i délka až na zem. Velmi často jsou s květinovým vzorem, ale i šátkovými motivy. Mají také krajkové nebo háčkované vsadky. Trend prérijních šatů se začal poprvé objevovat už minulý rok, ale teprve nyní dostal obrovský prostor. Právě proto, že styl těchto šatů je skromnou a rychlou alternativou ženských šatů, na které se dlouho čekalo. Se správnými doplňky mohou být i vhodné k formální příležitosti. Jsou neskonale ženské a romantické.

Třásně všeho druhu

ZOOT kabelka s třásněmi 679 Kč

Pokračující trend z minulého roku se pro jaro zaměřil hlavně na kabelky. Objevují se rozmanité kreace s použitím odlišných materiálů. Od mini kabelek po obrovské brašny: všechny mají lem či ucho zdobené třásněmi. Je na výběr od dlouhých, kožených, provázkových, z řetízků, miniaturních, z peří až po pravidelně laserem rozstříhanou látku. Tento trend zdobení na kabelkách nebere konce a pro jaro je nutností v šatníku. Už jen proto, že každý outfit rázem posune o několik stupínků výše. 

Zdroj: whowhatwear.co.uk, pinterest.com, zoot.cz, answear.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram