Trička s potiskem vás naučí nový rozměr ve světě módy

Trička s potiskem vás naučí nový rozměr ve světě módy

Že je tenhle styl jen pro náctileté dívky? V žádném případě. Trička s potiskem vládnou momentálně světu módy. Najdete si k nim cestu i vy?

Tričko s veselým obrázkem, s trefným nápisem nebo například vintage potiskem jsou trendem, který má v oblibě nemalé procento populace. Pokud do práce nemusíte nosit sako a tesilky, pak tohle tričko vynosíte na víc příležitostí, než jen piknik s rodinou, nebo kafe s kamarádkou. Jdeme na to, hlavně ať to není nuda!

Tričko s potiskem na rande

Zkuste to tentokrát jinak. Žádné sexy šaty, které zdůrazní každou vaši krásnou křivku. I podpatky nechejte tentokrát doma. Ukažte svému protějšku, že jste nespoutaná, máte ráda uvolněnost a osobitý styl. K tričku s potiskem perfektně padne džínové sako nebo kožená bunda.

Do práce tak trošku jinak

Jestliže vaše firma nemá přísná pravidla, co se týče dress-codu, pak si klidně můžete dovolit tričko s potiskem vzít i do kanceláře. Samozřejmě vybírejte střízlivým pohledem a zapomeňte na nevhodný obsah obrázků či nápisů. Takové tričko perfektně padne ke kalhotovému kostýmku, pouzdrové sukni nebo k džínsám. K tomu kotníčkové boty či chelsea boots a máte vyhráno.

urbanestore.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram