Třpyt lednových Must Haves

Třpyt lednových Must Haves

Na zem se sesypaly sněhové vločky. Jejich třpyt inspiroval i naše módní Must Haves. Vítejte v lednu! Vítejte v roce 2018!

Aromalampa Yankee Candle 599 Kč ; Parfémová voda Gucci Bamboo 864 Kč ; Krém na ruce Somerset Toiletry 108 Kč ; Svetr H&M 899 Kč ; Náušnice Klenoty Aurum ; Hřeben Reserved 119 Kč ; Psaníčko Pieces 899 Kč

Na zem se sesypaly sněhové vločky. Vykouzlily nám úsměv na tváři. A to je fajn. Vždyť je teprve prvního. A jak na Nový rok, tak... Jejich třpyt se nám dokonce zalíbil natolik, že jsme jím zasypali naše lednové Must Haves. Protože leden je měsíc zimy, zachumlali jsme se do velkého huňatého svetru s copánkovým vzorem. Pokud vám nějaký takový chybí, doporučujeme koupit si rovnou o velikost větší, ať vám sahá alespoň do poloviny stehen.

S horkým čajem v ruce stojíme za oknem a vzpomínáme na rok 2017. Jedno se mu musí nechat. Povedl se, co? A jak padají další a další sněhové vločky, je nám čím dál tím jasnější, že Must Haves je v lednu sníh. Teplem sálající plamen svíčky a třpyt. Třpyt za oknem, třpyt doma a také uvnitř nás. Nezapomeňte se před zimou chránit nejen teplým oblečením ale také správnou péčí. V mrazivých dnech trpí hlavně naše ruce, mažte je pravidelně kvalitním krémem. A když začíná ten nový rok, dopřejte si i novou vůni. Ať začínáte s čistým štítem. 

Až se kolem vás všechno zatřpytí, budete vědět, že to začalo.

Vítejte v lednu. Vítejte v roce 2018!

answear.cz ; krasa.cz ; notino.cz ; archiv eshopů

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram