Ty nejluxusnější plesové kousky za dostupné ceny

Ty nejluxusnější plesové kousky za dostupné ceny

Plesová sezóna je ve svém plném rozpuku. Doplňte svou večerní garderóbu modely, ve kterých se jen tak neztratíte.

Provokativní průstřihy

Tyhle kousky jen tak někdo nezvládne. Asi nejdecentnější jsou černé krajkované šaty s lehce prodlouženým zadním dílem sukně. Ale černé šaty se stříbrným potiskem a zajímavými ozdobnými sklady už nabírá v oblasti originality a nevšednosti úplně jiný rozměr. Všechny tři vybrané kousky jsou od značky Missguided, která se pro letošní plesovou sezónu opravdu vyznamenala. Do prodeje posílá nositelné a finančně dostupné modely s nápaditým řešením. Nejluxusněji vyhlíží vínový dlouhý overal s pekelně hlubokým výstřihem a rozevlátými rukávy. Byť to nejsou šaty, s tímhle budete královnou plesu i diskotéky. Na to bereme jed. 

  
Černé minišaty s páskem MISSGUIDED 1 499 Kč Vínový overal  MISSGUIDED 1 349 KčČerné krajkové šaty MISSGUIDED 1 049 Kč

Romantická moderna

Romantické společenské šaty nemusí vždy nutně působit ryze princeznovsky. Pokud se na princeznu už necítíte, Little Mistress vám v rámci letošní kolekce nabídne dokonalé modely. Překypují ženstvím, romantikou i trochou rafinovanosti, a možná právě díky ní ve vás nevyvolají dojem sladké princezny. Nejen mladým dívkám, které touží po netradičním střihu, se budou hodit světle zelené krajkované šaty v midi délce. Dokonale padnou i na postavy zralých žen, které často ideální šaty hledají jen stěží. 

            
Krajkové midišaty Little Mistress 3 999 KčStarorůžové šaty Little Mistress 2 799 Kč ; Asymetrické šaty s volánem Little Mistress 2 999 Kč 

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram