Tyhle kousky ve svém šatníku musíte v létě mít

Tyhle kousky ve svém šatníku musíte v létě mít

Léto se blíží! To kalendářní stejnou rychlostí jako to módní! Je tak nejvyšší čas provětrat šatník. A módní arzenál doplnit o ty nejžhavější trendy nadcházející letní sezony. Které to jsou?

Základem jsou barvy, a to hodně pestré a veselé. V módě je nadcházející letní sezonu růžová, žlutá, oranžová, červená či modrá. Léto je nejveselejším obdobím v roce, promítněte proto tuto radost i do módy. Uvidíte, že v barvách u vás chmury nebudou mít šanci.

Celorůžový outfit

Zapomeňte na nudnou černou. I koženou či koženkovou bundičku ideálně do pasu a na zip můžete mít v nějaké zářivé barvě. Co takhle toto léto sáhnout po starorůžové? Je elegantní a neokoukaná. In ovšem je i velmi sytě růžová. Takové semišové růžové sako na postavě vypadá přímo impozantně. Do rozkvetlé louky ale zapadnete i ve fialové nebo žluté. Pokud svůj outfit doplníte malou kabelkou v téže barvě, budete jako ze žurnálu.

Pestrobarevné šaty

Šaty k létu patří stejně jako plavky na pláž. Opět vsaďte na zářivé barvy. Zvolit přitom můžete šaty jednobarevné nebo s potiskem. V módě jsou stále květované, ale i geometrické vzory. Nejen milovnice letních festivalů ocení tzv. maxi boho šaty. Pak už stačí zvolit vhodné sandálky, sluneční brýle, klobouk a letní outfit je na světě.

Pastelové odstíny

Pokud však nechcete příliš vzbuzovat pozornost, doporučujeme držet se pastelových barev. Toto léto nezklamete ani v jahodové, levandulové a stylové lila barvě.

Doplňky z plastu

Ne, vidíte dobře. Plast coby módní materiál letos slaví obrovské úspěchy. Alespoň v jarní kolekci Chanel sehrál jednu z hlavních rolí. Plastové designérské kabelky každopádně vypadají přinejmenším velmi zajímavě. Nemusíte zůstávat u drobných detailů, jděte klidně do celého kabátu, 

Divoké potisky

Respektive čím divočejší, tím lepší a platí to jak pro dámskou, tak i pánskou módu. A na oblečení doslova od hlavy až k patě. Košile, saka, kalhoty, sukně, šaty, to vše se bez potisku neobejde. Jaký konkrétní potisk zvolit, to už necháme na vašem vkusu a fantazii.

pinterest.com ; vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram