Typicky romantický Elie Saab v podzimní kolekci 2017

Typicky romantický Elie Saab v podzimní kolekci 2017

Temná fialová, černé krajky, sofistikované střihy a zřejmý rukopis, který si jednoduše nejde splést. Elie Saab uvádí podzimní kolekci 2017!

Večerní móda v tmavých barvách a s pořádnou dávkou romantiky. V podzimní kolekci 2017 ukázal libanonský návrhář Elie Saab, jak to umí. Téměř 70 modelů dokonale obsáhlo snad vše, co měl návrhář na srdci. Kolekci rozproudil fialovou barvou a semišem, pokračoval přes černé krajky, velké šifonové mašle a řasení a došel k temnějšímu odstínu tyrkysové. Kolekce byla inspirována baletkou Giselle, což nám nabízí adekvátní odpověď na ty vrstvy tylu. Byly ale vždy uzpůsobeny tak, že kdyby se modelky chtěly z ničeho nic roztančit, šaty by nepřekážely, jen elegantně doplňovaly.


Kromě luxusních večerních a baletních modelů, přišly také objemné kožichy a kožené bundy. "Chtěl jsem bohatou kolekci. Možná je méně komerční než ta předchozí a zato více dramatická," vyjádřil se k podzimu Ready-to-Wear sám autor. Vlastně tím perfektně popsal kolekci sám - dramatičnost. Byla nejen v módě, ale i v tvrdém líčení očí modelek. Pokud existuje jedno slovo, které může podzimní kolekci specifikovat, pak je to dramatičnost. A rozhodně můžeme potvrdit i zmiňovanou bohatost. Jen s tou komercí si nejsme jistí. Protože drama obsažené v jednotlivých modelech působí trochu jako droga, která klientky rozhodně přitáhne. Takže na poli businessu by Podzim Elie Saab mohl uspět také!

Vlastně spíš uspěje...



vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram