Umělecké černobílé pojetí kampaně svatebních šatů Carolina Herrera 2018

Umělecké černobílé pojetí kampaně svatebních šatů Carolina Herrera 2018

Více než důraz na modely samotné vložila značka svou důvěru v umělecké zpracování fotografií upozorňující na detaily jako vlečka a mašle, které dělají nevěstu nevěstou.

"Pro mě svatba představuje nejdůležitější den v životě ženy a proto musí být romantická, zasněná, plná ženskosti, nadpozemská, ale rozhodně nemusí být sexy," vysvětlila návrhářka Carolina Herrera. Nezůstala ale jen u klasické áčkové linie šatů, kterou si pro každou nevěstu představíme. Došlo i na kalhoty a halenky k tomu: "Vidím smysl ve dvou kusech tvořících svatební oblečení nevěsty. To je moderní způsob, jak dnes obléknout nevěstu!" Co z toho vzešlo? Naprosto božská tylová sukně spárovaná s jemnou pleteninou. Bomba!

Kolekce pro jaro 2018 ale nespočívala jen v moderním stylu nevěsty. Nechybělo ani zastoupení tradičních svatebních šatů prošitých krajkou, s korzetovým vrškem a plastickými ozdobami. Ve většině každopádně návrhářka spoléhala na prezentaci formou uměleckých fotek, které sice kolikrát nezabírají celý model, ale spíše detail, atmosféru a ikoničnost její značky. Zřejmě ví, že to na klientky platí.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram