Unikátní edice hodinek JEANRICHARD pro Arsenal se ladí do červené

Unikátní edice hodinek JEANRICHARD pro Arsenal se ladí do červené

Švýcarský výrobce hodinek JEANRICHARD připravil unikátní edici hodinek pro tým anglické první fotbalové ligy Arsenal. Představil dvě řady sportovních hodinek plných dynamiky s nádechem červené.

Fotbalisté Arsenalu budou nosit hodinky značky JEANRICHARD.  JEANRICHARD vytvořil dvě speciální řady hodinek Terrascope a Aeroscope. Tyto dva dynamické a sportovní kousky s "nádechem" červené, vyjadřují životní filozofii značky JEANRICHARD a také sílu a vůli Kanonýrů (Gunners) z Arsenalu.

"V roce 2003 byla značka JEANRICHARD jedním z prvních výrobců luxusních hodinek, který začal podporovat fotbal na mezinárodní úrovni," říká legenda Arsenalu, Robert Pires.

Speciální model hodinek Terrascope má dokazovat střeleckou sílu Kanonýrů na hřišti a limitovaná edice hodinek Aeroscope Chronograph je naopak symbolem té nejvyšší herní přesnosti.

Terrascope
Jedná se o vůbec první a unikátní model Terrascope, který byl speciálně navržen pro fotbalový tým Arsenal. Tento model, ve kterém se snoubí různé motivy země, podtrhuje nejrůznější dovednosti hráčů na fotbalovém hřišti a současně vyjadřuje příslušnost k týmu, která je na domácím hřišti hluboce zakořeněna.
Tyto hodinky v ocelovém pouzdru, mají číselník v saténově šedé barvě s podsvícením v odstínu červené, což je barva slavného znaku Arsenalu.

Arsenal Aeroscope
Tyto hodinky přitahují pozornost díky pouzdru z černého, pískovaného lehce zrnitého titanu, celočerveným displejem a gumovým páskem stejné barvy. Malá vteřinová ručička je v místě, kde se nachází číslice 3 zformována do tvaru klubového kanónu. Bylo jich vyrobeno jen 250 kusů.

Kombinace stylu, výkonu a elegance hodinek vyzdvihuje jedinečný styl hry Kanonýrů, který zanechává svoje stopy na řadě významných fotbalových stadiónů po celém světě.