Únor je měsícem lásky: Jen můj Valentýn!

Únor je měsícem lásky: Jen můj Valentýn!

Nejdůležitější je, jak lásku vnímáte vy. Jak ji dokážete vyjádřit sami sobě. Jak ji dokážete dávat a také přijímat. Únor je měsícem lásky, zamilujte se do sebe!

zdroj: pexels.com

Únor je měsícem lásky a pro někoho možná také odporu, pokud se vám zdá celý ten růžový humbuk okolo Valentýna až moc strojený a umělý. Láska pro různé lidi znamená různé věci. Není to univerzální věc a porozumět tomu, jak ji vyjadřují a vnímají ostatní lidé není občas jednoduché. Každopádně nejdůležitější je, jak lásku vnímáte vy. Jak ji dokážete vyjádřit sami sobě. Jak ji dokážete dávat a také přijímat.

Začněte u sebe. S našimi tipy, které pro vás máme, si užijete zamilovaný únor a možná i jakýkoli jiný měsíc. Věnujte se sobě, zasloužíte si to!

zdroj: se svolením lush.com

Dlouhá koupel nebo jen hřejivá sprcha, ve které budete rozmazlovat všechny smysly. Jahodové srdce, které můžete použít v koupelnové teplotě, anebo ho dát na chvilku k ledu. To už je jen na vás, stejně tak, jestli se o něj budete chtít podělit. Každopádně vaše pokožka bude hydratovaná a sladce provoněná.

Během koupele, anebo také po ni, vlastně kdykoli vás jen napadne, můžete sami sobě dopřát božskou masáž. Skvělým pomocníkem vám bude Hot Lover násada s ergonomicky zakřiveným hrotem rozmazluje váš bod G, malý stimulátor se postará o intenzivní stimulaci klitorisu. Pro nezapomenutelné chvíle můžete také použít funkci ohřívání této erotické hračky: Hlavní část Satisfyer Hot Lover lze zahřát až na 39 stupňů, což zajišťuje nejen větší pocit rozkoše a zvýšenou schopnost orgasmu, ale také realistický zážitek podobný skutečnému tělu.

zdroj: se svolením satisfyer.com

Valentýnská snídaně. Pokud nechcete připravovat velkolepou snídani jen pro sebe, pozvěte vaši kamarádku nebo známé a užijte si ranního hodování společně. Snídaně je základ a navíc v dobré společnosti se nejen skvěle pobavíte, ale také načerpáte pozitivní energii.

zdroj: pexels.com

Možná se lahodná snídaně protáhne až do odpoledního brunche, na kterém by neměla chybět sklenička bublinek, tak přece jen je co oslavovat. Šampaňský dům Moët & Chandonpředstavuje u příležitosti oslav sv. Valentýna speciální dárkovou edici „Specially Yours“. Ikonické lahve Moët & Chandon Impérial a Moët & Chandon Rosé ukrývá speciální dárkový box se zamilovaným vzkazem. Šampaňský dům přináší tento valentýnský dárek na míru, který promění chvilku obdarování ve skutečně slavnostní moment plný lásky. 

zdroj: se svolením Moët & Chandon

Volný den či víkend přímo vybízí k aktivitám, na které v pracovním týdnu nemáte tolik času. Naplánujte si divadlo nebo kino, zajděte na výstavu nebo koncert. Prohledejte internet a sociální sítě, určitě narazíte na něco, co by vás zajímalo a stálo za návštěvu.

Pokud si naopak chcete užít domácí atmosféru, uspořádejte filmový večer. Parta kamarádek, skvělý film a dobré jídlo je zárukou nezapomenutelného večera.

zdroj: pexels.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram