Uomo Salvatore Ferragamo – Vůně života

Uomo Salvatore Ferragamo – Vůně života

Kdo by nemiloval tiramisu? Ale co teprve muže, který voní jak po smyslné kombinaci koření pečetící vůni života, tak i legendárním italském dezertu. No nebyl by doslova k nakousnutí?

Salvatore Ferragamo inspiruje moderní muže, ale zároveň se jimi nechává inspirovat i on sám. A je to jen moderní gentleman vyznávající italský životní styl a nepostrádající charisma, jenž dovede ocenit krásu i prvotřídní kvalitu Ferragamových modelů, stejně tak jako jeho novou pánskou vůni propojující v sobě minulost s nejaktuálnějšími trendy.

Nová UOMO Salvatore Ferragamo je charismatickou, orientálně-dřevitou variací, která zanechává nezapomenutelný dojem, přesně tak jako muž, který ji nosí.

 
Představitel nové pánské vůně UOMO - Ben Barnes

Uomo, vůně života

Svěže chladivou kompozici otevírá smyslné kouzlo zrozené z kombinace nečekaných ingrediencí - černého pepře, kardamomu a bergamotu. Srdce tepe v rytmu kultovního italského dezertu tiramisu, doplněného o pomerančové květy a ambrox. Výsledkem je obraz italského muže – na jedné straně silného a sebevědomého svůdníka, který je zároveň i neodolatelně „k nakousnutí“. Kašmírové a santalové dřevo s fazolkami tonka pak už samotnou vůni „jen“ pečetí.

"Neuznávám žádné hranice krásy,
žádné bariéry na cestě k dokonalému designu,
ani žádné limity při výběru těch nejlepších materiálů…"

Salvatore Ferragamo

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram