Už jste navštívila House of Fashion?

Už jste navštívila House of Fashion?

House of Fashion vám možná trochu provětrá peněženky, ale bude to stát za to. Pověsit si do skříně kousek z tvorby některého z předních českých nebo slovenských návrhářů, vám prosluní deštivý den až do večera!

Poprvé House of Fashion otevřel své dveře na začátku letních prázdnin. Tato prodejní výstava v Galerii GUD nabízí svým zákazníkům kousky od českých a slovenských módních návrhářů a rozhodně je z čeho vybírat. Každý z nich má zcela jiný rukopis a odlišný styl navrhování.

Lokální tvorbu představuje nebo v průběhu uplynulých dvou měsíců představovalo 16 českých a slovenských módních návrhářů. Patří mezi ně například Kateřina Geislerová, Jiří Kalfar, Iveta Pecuchová, značky ODIVI, WOLFGANG, Sophistic by Veronika, Veršatyl, šperky Hany Koi nebo tašky a kabelky Mum Ray.

Dva měsíce českých a slovenských návrhářů skončí 31. srpna a pokud jste to do House of Fashion ještě nestihla, pospěšte si. Tento poslední srpnový týden nabízí House of Fashion návrhářské kousky se slevou. Pokud tak ještě nemáte vybavený zimní šatník, chybí vám šaty pro speciální příležitost nebo pěkná vestička do práce, tak jsme vám právě představili místo, kde tohle všechno seženete.

Zdroj: Facebook / House of Fashion 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram