Úžasná atmosféra přehlídky Lukáš Lindner Ateliér nasadila laťku pěkně vysoko

Úžasná atmosféra přehlídky Lukáš Lindner Ateliér nasadila laťku pěkně vysoko

Velkolepý nástup Simony Krainové ve stylu "I'm DIVA" uvedl jarní kolekci Lukáše Lindnera pro rok 2017, která byla bohatá, ženská a dechberoucí. 

Nástup úspěšné české topmodelky Simony Krainové zajistil módní značce Lukáše Lindnera pořádný úspěch. A nebyl zdaleka jediným faktorem, který přispěl k tomu, že jeho přehlídka sklidila aplaus. Báječná atmosféra, která na místě panovala spolu s efektní choreografií dokreslila (na českého návrháře) obsáhlou módní kolekci. Modely byly různorodé, od džínů spolu s bomberem potištěným tropickým vzorem až po velkou večerní, díky níž roztála srdce všech přítomných. 

Po první části kolekce, kde jsme se setkali spíše s černou, nás rozveselila část druhá. Na molo se dostala Barbie růžová na dámském smokingu spolu s červenou bandeau podprsenkou a královsky modrými lodičkami do špičky. Následovala luxusní fialová na splývajícím saténově hebkém overalu a rudá na korzetových večerních šatech. Hřebem večera pak jistě byly úchvatné stříbrné šaty, které v sobě spojily touhu po eleganci, jedinečnosti a moderní pohled na módu Lukáše Lindnera. Tleskáme. A pak že Česká republika nemá, co módě dát... 

MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram