Úžasné řasenky nejen do vaší kabelky

Úžasné řasenky nejen do vaší kabelky

Řasenka, jedinečný vynález, bez kterého se dnes obejde jen málokterá žena. Je jich neuvěřitelná škála a každá umí něco jiného. My vám dnes přinášíme výběr těch nejúžasnějších.

Řasenka je nejpoužívanějším kosmetickým produktem, bez kterého dnes nedáme ani ránu. A jedna nám často nestačí, potřebujeme řasenku do kabelky, kanceláře a jednu musíme mít také doma. Podívejte se s námi na světové favority.

Great Lash Lots of Lashes – Maybelline
Je nejoblíbenější řasenkou v nejen v Americe, a to i po čtyřiceti letech. Maybelline nyní nově představil řasenku s kartáčkem ve tvaru srdce. Tento ojedinělý kartáček svým tvarem dodá řasám ještě více objemu, než kdy jindy, a to bez nevzhledného slepení řas. S kartáčkem se skvěle dostanete také do koutků očí, čímž zvýrazníte oči do maximálních detailů. I ve velmi tmavém odstínu černé odolává rozmazání a současně ji snadno odstraníte vodou či mýdlem.

 

False lash – M.A.C.
Už samotný název hovoří za vše. Vytvoří efekt neodolatelných falešných řas, leč bez jakéhokoliv lepení, z obyčejné tuby. Kouzlo řasenky False lash je ukryto v ultra-zesílení a dvouřadém kartáčku, který dodá vašim řasám objem, přirozeně je natočí a tak i prodlouží do nebeských výšin.

 

Ultra Length - Tom Ford
Tom Ford navrhl řasenku pro dokonalý efekt extra dlouhých řas. Hustý kartáček dokáže extrémně prodloužit i krátké řasy, světlé či vybledlé na koncích. Navíc je formule řasenky navržena tak, aby vydržela mimořádně dlouhé nošení. Odolává také vysokým teplotám a vlhkosti.

 

Diorshow Mascara - Dior
Na tuto řasenku vsází celý seznam hollywoodských vizážistů. XXL kartáček vytváří neuvěřitelný objem, zatímco oxid křemičitý obsažený v husté konzistenci řasenky ještě více zvětšuje průměr jednotlivých řas.

Její unikátnost tkví také v tom, že se řasy neslepují, nežmolkují a ani neztvrdnou. Vypadají prostě přirozeně.

 

 

Définicils – Lancôme
Už víc než 16 let číslem 1 je mezi řasenkami Lancome řasenka Définicils. Název opět napovídá, co řasenka umí. Dokonale definované řasy. Speciální kartáček má rýhované štětiny, s jejichž pomocí dokáže zachytit dostatečné množství řasenky na každou řasu a perfektně je oddělit jednu od druhé. Maximální oddělení řas a lehké prodloužení zaručuje po každém tahu. Je vhodná i pro citlivější typy.

 

Lancome vám přináší také tip, jak dosáhnout největšího efektu bohatých řas.