Užijte si ještě pohodlnější a udržitelnější nakupování a méně času v obchoďáku

Užijte si ještě pohodlnější a udržitelnější nakupování a méně času v obchoďáku

Už nemusíte složitě plánovat, jestli budete mít čas skočit na nákup a už vůbec se nemusíte tlačit ve frontách v obchoďáku! Objevte svět nakupování bez obav za skvělé ceny a užijte si báječný sortiment na jednom místě. Tak hoďte starosti za hlavu a užijte si více času s vašimi blízkými. Jsou tady Rohlik síly!

foto: se svolením Rohlik.cz

Rohlik síla #1 | Vše potřebné na jednom místě

Když Rohlík říká „všechno“, myslí to vážně. Věděli jste, že na Rohlíku najdete 3× větší výběr než v běžném supermarketu?

Na Rohlik.cz seženete vše, na co si jen pomyslíte. Od běžných značek přes farmářské produkty až po oblíbené produkty z vašeho města. Kurýr vám doveze nejen jídlo, ale i veškerou drogerii nebo třeba i pomocníky z lékárny, co zatočí (nejen) s dětskou rýmičkou. 

Rohlik síla #2 | Překvapivě snadné nakupování a doručení

Své nákupy na Rohlíku naklikáte doslova raz dva. Pak už stačí jen počkat na kurýra, který vám tašky s úsměvem vynese až k vašim dveřím – ano, klidně i do 13. patra. A pokud se stane, že nějaké zboží chybí nebo má třeba jogurt prasklé víčko, jednoduše vyřídíte reklamaci online. Bez řečí a zbytečných otázek budou připsány kredity na váš účet.

Navíc s mobilní aplikací můžete nakupovat kdykoli si zamanete – třeba v tramvaji cestou z práce nebo klidně na pískovišti s dětmi.

foto: se svolením Rohlik.cz

Rohlik síla #3 | Peníze pod kontrolou

Pod označením Naše značky najdete privátky, které přinášejí 150 různých produktů se společným cílem: nabízet nejlepší kvalitu za co nejnižší ceny. Rohlík navíc denně porovnává stovky položek s konkurenty v kategorii Skvělá cena, abyste na Rohlíku nezaplatili ani o korunu víc než v supermarketu.

Obsah a hodnotu nákupního košíku navíc máte vždy pod kontrolou a svůj nákupní seznam si můžete snadno naplánovat nebo upravit podle svého aktuálního rozpočtu.

Rohlik síla #4 | Udržitelnost

V Rohlíku myslí zeleně a chtějí, aby i naše planeta byla pro naše děti co nejzelenější. Ekologii jde naproti třeba znovupoužitelnými taškami, ve kterých vozí nákup, ekologičtějším rozvozem CNG nebo elektickými vozy, ale také tím, že se snaží neplýtvat. Proto na Rohlik.cz najdete sekci Zachraň jídlo, kde jsou dobroty s blížícím se datem expirace se slevami až 85 %.

foto: se svolením Rohlik.cz

Rohlik síla #5 | Doprava zdarma

Doprava zdarma je něco, za čím si v Rohlíku stojí, proto členům klubu Rohlíček od neděle do čtvrtka mezi 10 a 16 hodinou vozí nákup až ke dveřím zcela bezplatně. A jestli členy nejste, stačí nakoupit alespoň za 1 500 Kč (což odpovídá běžnému nákupu) a ani vy za dopravu nezaplatíte ani korunu. 

Rohlik síla #6 | Klub Rohlíček

Dětský klub Rohlíček je ráj na zemi pro všechny rodiče, kteří chtějí nikdy nekončící nálož exkluzivních slev a výhod. Objevte svět, kde nepotřebujete plastové karty či slevové kupony. Stačí se jen zdarma zaregistrovat a všechny výhody budete mít jako na dlani. Navíc s doručením od neděle do čtvrtka úplně zdarma. 

foto: se svolením Rohlik.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram