Užijte si pyžamovou party ve stylovém pyžamku

Užijte si pyžamovou party ve stylovém pyžamku

Mrknout na oblíbený film, zahrát si karetní hru, nebo si u skleničky povídat o tom, jaké to bylo, když jste chodila na střední? Pyžamová party je skvělý nápad ať je vám patnáct nebo pětatřicet, a pokud na takovou akci jdete, nebo ji dokonce pořádáte, nezapomeňte si vybrat stylové pyžamko!

zdroj: Marks & Spencer

Program byste na takové akci neměla podcenit, přeci jen se chcete s kamarádkami bavit. Ano, je to tak, pánové mají vstup zakázán. Připravte kvalitní pití, chutné občerstvení a hurá na věc. A co si na takovou událost obléknout?

V první řadě pohodlí

Myslete na to, že se dámská jízda může pěkně rozjet, pak vás bude čekat například polštářová bitva, nebo aktivity jako pantomima a u toho se můžete i lehce zapotit. Proto zvolte pohodlí na prvním místě. Bavlněné či flísové pyžamo vám padne jako ulité a nebude bránit v pohybu.


zdroj: Marks & Spencer

Elegance a styl

Spadáte-li do té druhé jmenované věkové kategorie, pravděpodobně pro vás bude důležitý i určitý styl, což pyžama jednoznačně mohou mít. Saténové soupravy jsou toho perfektním důkazem, a pokud chcete udělat parádu, pak rozhodně v takovémto pyžamku!


zdroj: Marks & Spencer

Potisky vás budou bavit

Neutrální hvězdy, dětské motivy, nebo sladké kočičky, ve výsledku je to jedno, potisky frčí na všechny směry a právě na pyžamech jsou chic a vtipné. Na pyžamové party s netradičním vzorem zazáříte.


zdroj: Marks & Spencer

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram