Uznávané módní youtuberky v České republice

Uznávané módní youtuberky v České republice

Youtube a youtuber se skloňuje stále častěji a častěji. Možná také proto, že na Youtube proudí stále více nových lidí. Natáčejících i diváků. 

Týnuš Třešničková

Okolo Týnuš Třešničkové se sice čas od času objevují bulvární kauzy, módní inspiraci však svým čtenářkám předává skvělou. Díky častým videím, v nichž rozbaluje nové oblečení a kosmetiku, informuje své čtenářky o novinkách na zahraničních eshopech i v českých obchodech. Do svého šatníku zařazuje levnější oblečení i luxusnější kousky od značek jako Victoria's Secret nebo Christian Louboutin.  

Youtube Týnuš Třešničková

A cup of style

Sestry Nikol a Lucie fotí své outfity na blog A cup of style. Kromě blogu spravují také youtubový kanál pod stejným jménem, kde své sledovatelky inspirují rozmanitým životním stylem, který pravidelně natáčí. V jejich vlozích můžete sledovat kromě jiného i jejich občasný život v zahraničí, kde tráví erasmus, prezentace nových módních kolekcí, kosmetické události a módní přehlídky.

Youtube A cup of style

Petra Lovelyhair

Petra Vančurová již roky tvoří pod přezdívkou Petra Lovelyhair a táhne kromě mladých divaček i starší ženy. Kromě kosmetiky se na svém youtubovém kanále věnuje také módě a na blog fotí své každodenní i příležitostné outfity. Její styl je velmi bohatý, od tenisek a džínů až po večerní šaty a podpatky. Díky tomu si u Petry každá žena najde to své, co ji inspiruje. 

Youtube Petra Lovelyhair 

Zdroj fotek: blogy youtuberek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram