V centru zdraví a krásy se budete cítit jako v bavlnce

V centru zdraví a krásy se budete cítit jako v bavlnce

Redakce Módy.cz před nedávnem navštívila Centrum zdraví Vinohrady, kde měla možnost prohlédnout si obrovskou škálu estetických přístrojů nejmodernějších technologií, které bychom vám, našim čtenářům velice rádi představili.

Centrum zdraví Vinohrady je unikátním místem, kde naleznete odpověď na celou řadu svých estetických i zdravotních problémů. Je vybaveno nejmodernějšími přístroji, které si poradí s vráskami, akné, pigmentovými skvrnkami i celulitidou, červenými žilkami, striemi a jizvami, omladí vaši pleť, odstraní chloupky, zpruží oslabené svalstvo pánevního dna, zeštíhlí vaši postavu a posílí břišní i zádové svalstvo a mnoho, mnoho dalších.

V příjemném prostředí Centra zdraví Vinohrady se díky profesionálnímu lékařskému týmu budete cítit jako v bavlnce a odejdete nejen krásnější, zdravější ale také šťastnější a sebejistí.
Ve velké míře jsou zde zastoupené inovativní laserové procedury s maximálním komfortem a bez bolesti!

Laserová depilace NdYag
Laserová depilace se v poslední době stává velmi oblíbenou. Přístroj NdYag má však na rozdíl od jiných přístrojů vysokou účinnost a není po zákroku třeba dlouhého léčení. Kůže může být sice u někoho po zákroku přibližně 1 hodinu narůžovělá, ale netvoří se žádné stroupky ani nehrozí riziko vzniku popálenin a hyperpigmentací. Již druhý den se můžete opalovat i v soláriu! U laserové depilace NdYag nezáleží na bervě chloupků a může být prováděna i na opálené a pigmentové pokožce. NOVINKA  - Revoluce bez skalpelu!

Kolageno laserové omlazení pleti
Kolagen je základní bílkovinou lidského organismu. Je zodpovědný za pružnost, elasticitu a pevnost pokožky, tkání a dalších orgánů. Představuje 30% celkového objemu lidské bílkoviny a až 70 % hmoty kůže. Kombinace aktivačního účinku biostimulačního laseru a přípravků s komplexem přírodních peptidů, získávaných z vybraných druhů sladkovodních ryb vytvářÍ
JEDINEČNÝ EFEKT – podporuje tvorbu vlastního kolagenu i po 45. roce života ! 

CO2 Laser
CO2 Laser se využívá nejčastěji při odstraňování vystouplých jizev, bradavic a pigmentových znamének, ale dokáže z kůže odpařit i staré a vpadlé jizvy po akné.

SCANN 3300 a SCANN 3550
Tyto přístroje jsou jedničkou v hojení a regeneraci jizev, popálenin a zhmožděnin, ať už těch nejmenších, které vznikají nejčastěji po akné, tak i klasických plochých jizev v nejrůznějším stádiu. Biostimulační laser má hojivé, protizánětlivé a anestetické účinky.

TriActive Laser systém
Systém TriActive je řešením pravděpodobně nejčastějších problému všech žen – celulitidy. Na organismus působí přirozenou cestou-zevnitř, čímž dochází k redukci celulity na hýždích, stehnech, pažích a břiše, zvýšení elasticity kůže. TriActive také tonizuje pokožku, zpevňuje a modeluje postavu, zlepšuje metabolismus kůže a odstraňuje depozitní tuk. Působí přímo na postiženou buněčnou strukturu, proto jsou výsledky tak výrazné. Pozitivně působí nejen na lymfatický oběh, ale také na žilní systém a tím předchází vzniku křečových žil.

NewLife B.E.A.M.
New Life B.E.A.M. je efektivní neinvazivní přístroj, který vám pomůže zpevnit a posílit určité svaly, aniž byste museli navštěvovat posilovnu. Nejčastější oblasti jsou svaly břišní a zádové. Ošetření je vhodné nejen pro všechny, kteří neradi nebo z časových či zdravotních  důvodů ( např. onemocnění páteře ) nemohou navštěvovat posilovnu, ale i pro ty, kteří intenzivně cvičí a nedaří se jim dostat pod kontrolu určitou partii.  Nejčastěji ošetřovanou oblastí jsou zádové a břišní svaly. Pokud chcete např. posilovat  břišní svaly, tak jedna aplikace ( 45 minut) vydá jako 2 hodiny sklapovaček v posilovně. „Třešnička na dortu“ -  při jednom ošetření posilování se můžete zároveň i zkrášlovat. Na přístroj New-Life je možné napojit i tzv.  „Magické rukavičky“, kterými je možné zpomalit zákon gravitace na vaše obličejové svaly.

Magic sloves – „Magické New-Life rukavičky“
Méně známou, ale velmi účinnou metodou, jak osvěžit, zpevnit a omladit pleť, je tzv. virtuální mezoterapie pomocí „Magických New-Life rukaviček“. Jedná se o speciální masáž obličeje a krku pomocí rukaviček se stříbrným vláknem napojených na přístroj New-Life.
Během tohoto ošetření dochází k výraznému zlepšení výživy pleti a ke zpevňování obličejových svalů. Výsledným efektem je zpevnění ochabujících kontur obličeje, redukce vrásek a celkové omlazení pleti. Výsledek je viditelný ihned po prvním ošetření a při pravidelném používání dochází ke stimulaci tvorby vlastního kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové v kůži a zároveň ke zmírnění mimických vrásek a k zesvětlení pigmentových skvrn.

BIOCON 2000
Tento přístroj je v dnešní době velkým pomocníkem pro řadu žen a mužů, které trápí problémy s inkontinencí, prostatou, sexuálním prožitkem, bolestivým sexuálním stykem či velmi bolestivou menstruací, ale také bolesti zad, kyčlí a kostrče. BIOCON 2000 vám v podstatě poskytuje „gymnastiku na křesle“, kdy se vy pohodlně posadíte a BIOCON 2000 za vás posiluje svaly pánevního dna, jednu z nejdůležitějších struktur v těle, která má na naše zdraví zásadní vliv.

DALŠÍ SLUŽBY
Centrum zdraví Vinohrady má pro vás připraveno ještě mnoho dalších služeb, mezi nimiž najdete estetické úpravy rtů a obličeje aplikací kyseliny hyaluronové – například zvětšení rtů, profesionální péči o oční okolí, masáž hlavy, pomohou vám s nadměrným pocením a dále zde najdete viofor-stimulaci a vioforterapii, mikrojehličkování, plazmaterapiii a další. Podrobné informace naleznete na krasa-zdravi.cz.

Změňte svůj život k lepšímu, zajděte do Centra zdraví Vinohrady, kde vám pomohou vyřešit estetické i zdravotní problémy a pak už si jen užívejte toho úžasného pocitu sebejistoty!

„Investujme do sebe, protože to nám nikdy nikdo nevezme.“ E.D.Browid

Zdroj: krasa-zdravi.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram