V České republice a na Slovensku začne vycházet VOGUE

V České republice a na Slovensku začne vycházet VOGUE

Naprosto famózní zprávou zaujalo pozornost nakladatelství Condé Nast, které oznámilo, že v České republice a na Slovensku začne vycházet časopis VOGUE.

Předseda představenstva Condé Nast International Jonathan Newhouse ve středu 28. února 2018 oznámil, že světově proslulý časopis VOGUE začne vycházet v Česku a na Slovensku. Odstartuje v srpnu 2018 zářijovým číslem v tištěné i digitální podobě. „V Condé Nast International jsme skutečně potěšeni, že časopis začneme vydávat v České republice a na Slovensku. Je zde silná poptávka po luxusní módě a kráse. Právě teď je ten pravý čas pro Vogue,“ uvedl Jonathan Newhouse.

"Přišel ten správný moment. Zákazníci už čekali na nějakou luxusní publikaci, která zachytí vyspělost českého módního trhu." - Dobrotvorskaya

 

Nejrůznější společnosti z České republiky se samozřejmě již v minulosti ucházely o licenci, získala ji ale až V24 Media v odrazu na vzrůstající poptávku po luxusu na našem území. Michaela Seewald, spoluzakladatelka a ředitelka společnosti V24 Media, uvedla: “Mou vizí pro časopis Vogue Česká republika a Slovensko je poskytnout lokálním návrhářům a umělcům platformu, která jim umožní prezentovat svůj unikátní styl a přístup, který je zároveň i odrazem současné české a slovenské kultury." Pro Českou republiku se samozřejmě jedná o poctu. Vogue je více jak sto let velmi uznávaným časopisem v oblasti módy, luxusu a nakupování. Přezdívá se mu Módní bible. Bude vycházet v českém jazyce a dostupný bude i na Slovensku. Zaměří se zejména na módu, umění a nakupování z hlavních měst - Prahy a Bratislavy. 


Michaela Seewald a Fabrice Biundo Vogue Česko povedou 
 

businessoffashion.com ; vogue.com ; Courtesy

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram