V italském stylu. Zažijte čistou přírodu, aktivní vyžití, relax i komfort

V italském stylu. Zažijte čistou přírodu, aktivní vyžití, relax i komfort

Oblíbená turistická destinace v Jižním Tyrolsku má mnohé co nabídnout. V létě si zde užijete horské túry, jízdu na kole, na koni i procházky nedotčenou přírodou. V zimě vás budou lákat Dolomity a místní lyžařská střediska.

Pokud zatím pokukujete, kam byste v létě vyrazili, máme pro vás jeden tip. Nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový Bonfanti Design Hotel, který se nachází v malebné vesničce Kiens/Chienes, přesněji v části San Sigismondo, v oblíbené destinaci českých turistů v Jižním Tyrolsku, v provincii Trentino-Alto Adige mezi městy Bruneck a Brixen. Nasaďte pohorky a vyrazte zdolávat hory po svých, sedněte na kolo, nebo naopak oblékněte elegantní šaty a užijte si pestrý kulturní program. Zábavu si zde najdou i rodiny s dětmi, kterých tu zejména o letních prázdninách potkáte mnoho. Dechberoucí téměř panenská příroda, tři národní parky a působivá horská fauna a flora vás jistě okouzlí. Tiché lesní cesty, náročné stoupání na vrcholy, strmé svahy a lezecké stezky různých obtížností lákají především horolezce a turisty. Nezáleží na tom, jaký vrchol zdoláte, ale jak si užijete překrásné výhledy. Cyklisté jistě zamíří za dlouhými výjezdy, rychlými sjezdy i freeride.

Milovníci vodních sportů si mohou vyzkoušet rafting nebo plavbu na kanoi. Naopak do vzduchu se podíváte na paraglidu či tandemu. Kdo se nebojí létat, podívá se na hory a údolí z výšky a získá novou perspektivu. Ti, kdo raději stojí nohama pevně na zemi, víc ocení 9jamkové golfové hřiště.

Údolí Pustertal je snadno dostupné hromadnou dopravou, vlakem, autobusem, letadlem nebo autem. Design hotelu je koncipován v italském stylu tzv. soft designu. Moderní, komfortní a minimalistický interiér doplňují prvky z přírodních materiálů, zejména dřeva a kovu. Velký důraz je kladen na detail. Hotel dýchá elegancí a přírodou.

Pečlivou a citlivou rekonstrukcí prošly nové společenské prostory, restaurační část a všechny pokoje i výrazně rozšířená relaxační zóna. Součástí je taktéž moderně vybavené fitness centrum. Vodní svět na ploše 1000 m² zahrnuje vyhřívaný vnitřní (110 m²) a venkovní (250 m²) bazén s lehátky, vířivkou a přírodním jezírkem, finskou, tureckou a bio saunou, ledovou místnost a relaxační zónu. Hosté tak mohou dosyta zrelaxovat za každého počasí.

Pokoje jsou prostorné, s minimální rozlohou 22 m² u dvoulůžkového pokoje, s dokonalým odhlučněním. Prosklené stěny nabízejí překrásný výhled na okolní přírodu, která vás přímo vtahuje.

Kuchyni velí šéfkuchař Maurizio Lauriola, rodák z italské Apulie, který patří mezi gastronomickou špičku v Itálii. V menu snoubí italskou kuchyni s domácí tyrolskou. Na své si přijdou milovníci čerstvých ryb, italských sýrů a uzenin, včetně lokálních tyrolských specialit. Na snídani vás potěší domácí marmelády a čerstvé ovocné šťávy.

Součástí hotelu je taktéž útulný lobby bar se skvěle zásobenou vinotékou s více než 100 druhy vín. Výjimečná vína osobně vybírá ředitel hotelu Jan Vlasák. Pro nejmenší je k dispozici dětská herna o velikosti 200 m².

Cena pobytu v zimním / letním období začíná na 110 / 120 EUR na osobu za noc včetně snídaně.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram