V listopadu se redakce těší na Vánoce

V listopadu se redakce těší na Vánoce

A už jsme v tom. Vánoce jsou tu. Ale musíte uznat, že jsme to vydrželi docela dlouho! Dva týdny do prosince už na to přece máme nárok. 

Péťa (šéfredaktorka)

"Předvánoční čas mě táhne do knihoven. Miluji vůni knih a všechny si je potřebuji osahat. Dvě knihy jsem si nedávno odnesla. Jaké? Tady jsou: Šik jako Francouzka a šik jako Francouz. Co je onen "French touch", který okouzlil celý svět? Jsou malé černé povinnou součástí šatníku? Je třeba pravidelně sledovat současnou módu, abychom měli styl? Jak poznat laciné kousky? Na tuto knihu se nesmírně těším. A když není čas, koukám na netu na knižní klub. Tam vybírám novinky, ale pak letím do knihovny a musím si knihu osahat. Také jsme teď s dcerou dočetly Obra Dobra (film jsme neviděly) a řekly jsme si, že si nejprve přečteme knihu a pak zajdeme do kina. Kniha byla napínavá a i vtipná. Spisovatele Roalda Dahla jsme si oblíbily."

Verča

"Listopad se stal přelomovým měsícem. Z podzimní výzdoby, spadaných listů a posledních dozvuků babího léta ke mně přišly Vánoce. A ne, není zbytečně brzo. Přijde mi, že čím starší jsem, tím se na ně těším více. Tím více miluji jejich atmosféru, a čím dřív do ní mohu vklouznout, tím lépe. Zatím tedy nepřišla vánoční výzdoba, ale už ji pečlivě vybírám a nakupuji a přitom poslouchám vánoční písničky. Jisté je, že v tom nejedu sama. Přesvědčila mě o tom kouzelná Vídeň, která už v polovině listopadu otevírá stánky vánočních trhů a po tmě celá svítí. V listopadu jsem si zamilovala tlumenou růžovou - absolutně nevím, kde se to ve mně vzalo, ale sprchový gel od Lushe s vánoční vůní Snow Fairy a lak na nehty v té kouzelné tajemné růžové mě prostě baví!"

Janča

"Listopad přinesl ukázkové dušičkové počasí. S ním i doplnění zimní obuvi, pořízení kvalitních vitamínů a přípravu dalšího non toxic speciálu, kdy jsem se vrhla na výrobu přírodních mýdel. A že mě to opravdu bavilo, se brzy dočtete v novém článku. Podezřele brzy mě letos bere vánoční nálada a nákupy dárků (že bych opravdu stárla?!). Na co nedám dopustit v tomto měsíci, jsou pečené čaje! Prostě jedno velké mňam! Všem přeji, ať se nenechají pohltit mlhou ani deštěm a ať si i zbytek tohoto měsíce užijí s úsměvem na rtech."

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram