V novém Cloud 9 skybar & lounge se rázem ocitnete jako v nebi

V novém Cloud 9 skybar & lounge se rázem ocitnete jako v nebi

Cloud 9 skybar & lounge slavnostně otevřel své nové luxusní prostory a to stylovou Nebeskou party, na které jsme nemohli chybět!

Po intenzivní čtrnáctidenní rekonstrukci, která probíhala dvacet čtyři hodin denně, Cloud 9 znovu otvírá své dveře společenskému životu. My jsme si Nebeskou party, která slavnostní znovuotevření Cloud 9 provázela, rozhodně nemohli nechat ujít. Vše bylo dokonalé, nový luxusní design, originální drinky barmanského guru Romana Uhlíře, vynikající menu i nezaměnitelný výhled na večerní Prahu.

Na večírku s mottem „Vítejte v nebi, vítejte v Cloud 9“ se sešlo mnoho známých tváří a jmen především z módní branže. Mezi hosty nechyběli například Miss ČR Jana Doleželová, módní návrhář Osmani Laffita, miss Denisa Domanská, herečka Michaela Maurerová, moderátor Miloš Knor, herec Zdeněk Podhůrský, moderátorky Gabriela Kratochvílová, Monika Leová, Eva Decastelo, Lucie Kovandová, Tereza Skoumalová, Tereza Budková, Andrea Kabická či Veronika Kašáková. A nejen oni se stejně jako my nemohli dočkat nebeských výšin, kde nás po symbolickém vypuštění všech starostí a balónků Cloud 9 čekalo jen hýčkání a rozmazlování našich smyslů.



Chuťové pohárky pokoušelo sedm originálních koktejlů a skvělé menu, které pro tuto příležitost kuchaři Cloud 9 připravili. Pozornost byla věnována i našemu hmatu a to ve spojení s vůněmi, které nám představily smyslné masáže rukou novou vůní L’Extase od Nina Ricci. Sluch potěšila skvělá jazzová muzika, která předznamenala další novinku – každý čtvrtek čeká návštěvníky baru Jazz in the Sky. Ale nejvíce si užily naše oči.

Zrak všech hostů si přišel na své hned několikrát. Už samotný výhled na Prahu z baru a teras je výjimečný, o to nevšední podívanou na noční Prahu za prosklenými stěnami skybaru se stal ohňostroj. Skutečnou pastvu pro oči však nabízí nový design baru. Úchvatné interiéry od francouzské architektky Hélène Novák v korporátní fialové barvě vás přes den oslní stylovým pojetím i unikátními detaily, ale až v noci ukážou svou dynamickou tvář. Bar v noci skutečně ožije, a to díky speciálnímu osvětlení, které se odráží ve vzorech nových prvků designu. Co vše se v Cloud 9 změnilo, nám během rozhovoru již prozradila sama architekta Hélène Novák.

A jak proměnu Cloud 9 skybar & lounge hodnotila miss a moderátorka televize Prima Gabriela Kratochvílová, která společně se svojí kolegyní Monikou Leovou vyzpovídala pro hosty Nebeské party mixologa a manažera baru Romana Uhlíře. „Cítím se tu dnes opravdu jako v nebi – starosti jsem vypustila, vysoko nad Prahou si vychutnávám s přáteli úžasný večer. V minulosti jsme tu absolvovaly řadu akcí, můžeme tedy srovnávat a proměna interiéru je úžasná – prostor se prosvětlil, zvětšil a je velmi elegantní. Těším se, až sem s Gabčou znovu zajdeme na drink“, dodává Monika Leová.

Vězte, že kompletní proměna designu interiéru a jazzové čtvrtky nebudou posledními novinkami, které si pro vás vyhlášený pražský skybar připravil. Prozatím si od června můžeme vychutnat nádherný výhled z terasy již v odpoledních hodinách a okusit delikatesy z nového rozšířeného menu.

Zdroj: Cloud 9
Foto archiv: Cloud 9, Herminapress

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram