V objetí  smart stylu Armani Jeans SS 2016

V objetí smart stylu Armani Jeans SS 2016

Armani Jeans nachází rovnováhu mezi ležérním stylem oblékání a ryzí elegancí, kterou aplikuje na nejnovější kolekci určenou pro blížící se oblíbené roční období.

Armani Jeans je jen střípkem toho, co bohaté impérium italského designéra Giorgia Armaniho každým rokem doslova chrlí na módní trh. O to víc však tato odnož známé značky stojí za povšimnutí. Především pro svou velmi bohatou nabídku, která na jaře 2016 zaujme nejednoho fashionfila.

Armani Jeans ve své více než bohaté jarní kolekci dokonale vyvažuje dva zcela odlišné styly zastoupené ležérními, ale i ryze elegantními kousky a to je to, co nás na ní baví nejvíce, když tedy pomineme vcelku dostupné ceny.

Armani Jeans Jaro/Léto 2016 toho nabízí skutečně mnoho, můžeme však jmenovat například pohodlná bavlněná trička s moderními potisky, stejně tak jako trika s neodmyslitelným logem značky, úplety a svetry či kardigany a samozřejmě také džíny, které se dokonale snoubí se sportovními zářivě bílými teniskami.

 

Pokud vás tento styl omrzí, pak jednoduše vklouzněte do elegantně laděných bavlněných kalhot či kraťasů a navlékněte se do perfektně padnoucí siluety kopírující košile, nebo polokošile s krátkým rukávem a stojáčkovým či běžným límečkem, jež skvěle zapadnou do celkového konceptu uzavřeného elegantními bombery. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram