V OC Chodov se zrodily první semifinalistky České Miss 2015

V OC Chodov se zrodily první semifinalistky České Miss 2015

Pražské Centrum Chodov se včera proměnilo v přehlídkové molo, kde se vybíraly první krásky do letošního ročníku soutěže Česká Miss 2015.

Včera, tedy v pondělí 24. listopadu, se prostory nákupního Centra Chodov proměnily v centrum krásy. Konal se zde totiž vůbec první casting do nového ročníku jediné národní soutěže krásy Česká Miss a o krásné dívky nejen z Prahy, ale i celé republiky zde nebyla nouze.

Nouze ale nebyla ani o náležitou nervozitu, která mezi zúčastněnými panovala. Tu se však snažil co nejvíce zmírnit zkušený moderátor Petr Vágner, ale i doprovodný program zpestřený písněmi talentované zpěvačky Elis.

Začínající modelky a první adeptky na titul Česká Miss hodnotila odborná porota v čele s ředitelkou soutěže Marcelou Krplovou a moderátorem finálového večera Liborem Boučkem, které doplnily i vítězky předchozích ročníků Česká Miss 2014 Gabriela Franková a Česká Miss 2010 Jitka Válková. Rovněž bychom ale neměli opomenout ani historicky první patronku soutěže, kterou se v letošním roce stala Iva Kubelková.

I přesto, že měla porota plné ruce práce a rozhodování nebylo úplně jednoduché, nakonec vybrala deset nejkrásnějších dívek postupujících do semifinále, které se uskuteční 13. prosince v “Českém Aspenu” Špindlerově Mlýně.

Do semifinále České Miss 2015 z prvního castingu postupují:

 

 

 

 

 
                                                   Jak se vám líbí?

Další veřejné castingy pokračují už v úterý  25. listopadu v Českých Budějovicích v NC Géčko. Pokud chcete vědět, které krásky obohatí první desítku, pak nás nezapomeňte i nadále sledovat.

 

Zdroj: Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram