V Pre-fall Brock Collection 2018 dostaly slovo volány a krajky

V Pre-fall Brock Collection 2018 dostaly slovo volány a krajky

Pre-fall kolekci oblečení značky Brock Collection nafotila půvabná blondýnka. Předvedla kontrastní krajky, volány a vše ostatní, co je pro značku tolik typické.

Pod značkou Brock Collection tvoří dvojice Kristopher Brock a Laura Vassar, kteří napříč kolekcemi a sezónami pilně pracují na stylu, jež popisují jako syrový či neopracovaný a romantický zároveň. Jejich móda by ideálně posloužila do pohádky princezně Koloběžce, která se potřebuje obléknout neobléknout. Přesně tak působí i Pre-fall 2018 - nabízí spíše modely slavnostní a večerní, přesto nejsou příliš pompézní či strojené. Dominují bílé krajky podložené černým podkladem, který zdůrazní jejich strukturu.   

"Chtěli jsme po sobě, abychom objevili večerní módu v té podobě, v níž by ji ženy rády nosily. Není tak skvostná," vysvětlili návrháři. Částečné ležérnosti ve večerních modelech docílili také tím, že oddělili vrchní a spodní části a nepředstavili pouze celistvé šaty. K dostání tím pádem jsou samostatně korzety, sáčka, květované maxisukně i peplum vršky. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram