V Resortu Max Mara 2018 zavelela kapitánka

V Resortu Max Mara 2018 zavelela kapitánka

Tématika námořnictví, tmavě modrá barva střídající se s bílou, tradiční čepičky a lana okolo pasu hovořily jasně. Resort Max Mara 2018 patří na moře.

Při detailnějším pohledu bychom se však zajisté shodli, že žádná prvoplánová kombinace tmavě modré a bílé v duchu námořnického stylu z kolekce Resort 2018 nekouká. Byť kolekce započala téměř jednolitě modrými outfity a kapitánskými čepkami dozdobenými ženskou elegantní síťkou, brzy modrá vymizela, zůstala jen její doplňková bílá a přidala se tělová. Dlouhé kabáty, lehce rozevláté vlasy a v pase širokých kalhot tenké lano namísto pásku. Mořská tématika se nezapře.

Druhá polovina kolekce se trochu oddálila původnímu stylu a přešla do černé. Zbyla jen ta lana v pase a rozevláté vlasy společně se slunečními brýlemi. Na nohu obula modelka espadrilky na platformě, které se ukázaly být natolik univerzální, že se jeden jejich typ hodil napříč celým Resortem. Minimalismus, kterým se Max Mara jako již tradičně prezentovala, si oblíbí nejen její stálé zákaznice, ale věříme, že přitáhne také spoustu nových. Protože tohle byla kolekce snad pro úplně všechny ženy. Natolik univerzální byla! 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram