V září je MUST HAVE návrat do práce

V září je MUST HAVE návrat do práce

Back to school na vás křičí z televize, časopisů i obchodních vitrín, a vám se přitom vůbec nechce. Nikdo se neptá, že sice už nejdete do školy, ale do práce, a i kdyby, tak stále netuší, že na tom (ne)těšení to nic nemění.  

Šátek Lindex 299 Kč ; Parfém Gucci Bamboo 949 Kč ; Košile H&M 599 Kč ; Chubby Stick Clinique 399 Kč ; Kalhoty Dorothy Perkins 769 Kč ; Lodičky Baťa 1 799 Kč ; Kabelka Calvin Klein Jeans 4 299 Kč

Z postele už vás jen stěží vytáhnou sluneční paprsky, ale dost možná spíše praskající tabulky oken pod náporem vzdouvajícího se větru. Neustále měnící se počasí si žádá, abyste se oblékla prakticky, což vždy není dost možné splnit. Ranní káva začne zase o něco více chutnat o víkendu a odpoledne se postupně vytratí do neznáma. Ulice se zaplní lidmi, auty i smogem, obchody podzimními kolekcemi a kanceláře dostanou více hlasů, života, obálek a pracovní servery se zase dostanou do plných obrátek. O tom je září. O návratu lidí do měst. O příchodu podzimu. O posledních záchvěvech léta. 

Jakmile odbije 1. září, není cesty zpět. Oblékněte zkrácené tmavě modré kalhoty s bílou halenkou, obujte tenisky (pokud máte ráda sportovnější styl) nebo lodičky (míříte-li do kanceláře) a vše potřebné hoďte do kvalitní větší kabelky. S příchodem nového ročního období plno žen také rádo mění svůj parfém. Pokud mezi ně patříte, zkuste třeba vůni Bamboo od znakčy Gucci. Na chladnější rána se bude hodit hedvábný šátek z Lindexu, kde seženete více barevných provedení. 

Září je tady! A bude krásné jako vždy.

Září je totiž celoročním MUST HAVE! 

bata.cz ; zoot.cz ; answear.cz ; lindex.cz ; hm.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram