V září marně hledáme babí léto

V září marně hledáme babí léto

V září to nebude jen o části naší redakce, ale téměř o celé. Jak si užívají tento měsíc, vám poví také naše obchodní zástupkyně a Bára Mottlová!

Péťa (šéfredaktorka)

"Září. Jak já se těšila na babí léto, tak kde je?? Haloooo... Jestli vůbec nebude, a rovnou skočíme do zimy, tak budu asi naštvaná! A věřím, že nejen já, protože většina z nás máme babí léto rádi. Tak snad se dočkáme, uvidíme. Celé září jsem si užívala, příjemné schůzky, mapování podzimni módy; kabelky, botičky, kabátky. K tomu květiny, dobrá káva a v neposlední řadě design. Těším se na dny další.
PS: Letošní podzim je v barvě červené!!! "

Bára

"Co by to bylo za léto, kdyby se na prázdniny zavřela všechna divadla a všichni my líní herci bychom se šťourali v nose, když bychom zrovna neměli to štěstí a nenatáčeli pohádku. Zaplať pán bůh, jako jsou oblíbená letní kina pro svou openair atmosféru, jsou snad i oblíbenější letní divadelní scény, juch! I já mám tohle léto hrát na jedné z nejúspěšnějších. Vedle Shakepearovek je tu Letní scéna Harfa a naše zbrusu nová praštěná komedie Natěrač. Už při "nacvičování", jak říkají laici mající nás herce zřejmě za opičky (a né, že by to byl zas takový rozdíl), jsme si užili spolu s Leošem Nohou a Evou Decastelo hodně srandy. To se velmi zdařile přeneslo od premiéry i do stále vyprodaných hledišť, protože se lidi smějou od začátku do konce. Jen málo co předčí euforii z dobře odvedené práce, kterou miluju! Létu a divadlu zdar."

Janča

"Září je pro mnohé nový start, ať už školní nebo pracovní. Pro mě je měsíc září jedním z nejklidnějších měsíců v roce. Raduju se z maličkostí, všímám si drobností, které mi jindy unikají, mám za sebou další charitativní akci s mou milovanou Psí šancí a s holkama, které do ní neodmyslitelně patří. Sleduju podzimní módní trendy a těším se, jak v říjnu osvěžím svůj šatník. Prozatím se seznamuji s vymoženostmi dnešní doby pro nejmenší, od dřevěných a silikonových kousátek  á la korále na krk, až po novodobé výrazy jako je vaničkování. A v mezičase se věnuju focení, protože to mě opravdu baví!" 

Verča

"Kam se vytratilo to loňské teplé září? Ty poslední víkendy u bazénu, šatičky a tenké bundičky, co s tou zimou jako letos máme dělat?! Babí léto zatím nedorazilo. Snad zaspalo. Prý možná v říjnu, tak snad do té doby neumrzneme. Neváhala jsem, koupila dva nové svetry a do deštivého počasí nízké holinky. Když nepracuji, trávím hodiny a hodiny s novým scrapbookem, kde si vytvářím jeden mood board za druhým, tisknu si fotky, dávám je dohromady a tvořím si takovou módní knížku. A pak navlékám korálkové náramky z přírodních kamenů, které jsem se rozhodla uvést do prodeje na vlastním e-shopu. Září se dá pravděpodobně klasifikovat jako ten nejkreativnější měsíc, který jsem zatím zažila. A to jsem se zmínila, že si vyrábím vlastní diář na rok 2018?"

Domča

"Stejně tak rychle, jak září začalo, se blíží i ke svému konci. A právě proto, že to tak letí, děsí mě počasí, které bude čím dál tím horší. Jedinou výhodou, kterou tyhle šedé nic neříkající dny mají, je to, že se dá ukázat MÓDA. Bundičky, kabátky, džíny, boty, prostě všechno na co si vzpomenete a to klidně hned v několika vrstvách. Co ale fakt miluju, jsou džíny s košilí v kombinaci s teniskami a koženou bundičkou, to mám v tohle období nejradši a moc si to užívám. No, podívejte se sami. Ukažte svůj cit pro styl, právě teď máte jedinečnou šanci. P.S. Frčej vysoké ponožky, tak si nějaké kupte. K outfitu vypadají skvěle."

Žanet (obchodní zástupkyně)

"Září, první podzimní měsíc, babí léto je tady! Pro mě období ideální pro relax a aktivní odpočinek v přírodě i ve městě. Procházky s cílem houbaření, výlet na Moravu za účelem nasbírat si místní zdroje vitamínu (jablka, švestky, hrušky, ale také nějaké dobré víno), návštěva slovenských termálních lázní, a v neposlední řadě: Hurá do školky! (aneb návrat do běžného života matek). Ale hlavně, s velkou radostí a nadšením, zkoumání nových trendů 2017/2018 a velké očekávání nových kolekcí jaro/léto!"

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram