V zimních kolekcích nahrazují krátké topy varianty s třásněmi

V zimních kolekcích nahrazují krátké topy varianty s třásněmi

Praktickou podzimní variací na oblíbené crop topy jsou jednoznačně trička a topy s třásněmi. Mají hned několik výhod, působí decentněji, nemusíte do nich mít míry modelky a navíc jsou přece jen o něco teplejší.

V krajkovém topu se špagetovými ramínky můžete působit velmi sexy, nebo naopak elegantně, záleží, s čím ho pro danou příležitost zkombinujete. (Topshop)

Zkrácenou délku nemusí mít jen topy na ramínka, ale i pohodlná trika volného střihu. A stejně je tomu u variant s třásněmi, tento praktický kousek v univerzální černé bude nejlépe vypadat s džínami nebo úzkými kalhotami světlé barvy. (Selected)

Třásně budou slušet i pestrobarevné květinové halence s dlouhými rukávy, kterou díky prodlouženému zadnímu dílu můžete obléct i k legínám. (Topshop)

Všem rebelkám se jistě bude líbit tento top bez ramínek s provokativním potiskem a dlouhými třásněmi. Ultramoderního vzhledu docílíte, pokud si k němu vezmete kožené kalhoty a letos na podzim nepostradatelný doplněk - klobouk. (Nelly)

A až bude na topy opravdu zima, zainvestujte a zahalte se do příjemného svetru ze stoprocentní vlny od Stelly McCartney, který má dekorativní třásně nejen na spodním lemu, ale také na rukávech. (farfetch.com)

Zdroje obrázků: polyvore.com, topshop.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram