Valentino v jarní kampani sází na krásné a dlouhé nohy zpěvačky a herečky Zendaya

Valentino v jarní kampani sází na krásné a dlouhé nohy zpěvačky a herečky Zendaya

Kontrastní modely z jarní kampaně značky Valentino s názvem Rendes-Vous pro jaro 2022 přináší nejenom hvězdu, kterou miluje zejména mladá generace.

foto: Michael Bailey-Gates / se svolením Valentino

Opakovaně obsazovaná do kampaní Valentino, tentokrát s důrazem na to, jak ji příroda stvořila, zejména pak její spodní končetiny. Možná nám módní dům naznačuje, že je nejvyšší čas udělat pořádný krok kupředu. Zendaya pózuje fotografovi Michaeli Bailey-Gates ve studiích Warner Bros. v Los Angeles, kde scéna vypadá jako v ulicích New Yorku. Na dynamické snímky stylizoval Zendayu profík z oboru, Law Roach, proto můžeme vidět svěží a barevné kombinace oblečení, včetně odstínů purpurové, modré, žluté a fialové v odstínech pravých drahokamů. Z výraznějších doplňků této kolekce vám nesmí uniknout kabelka One Stud, která má odvážný prošívaný design s řetízkovým popruhem.

foto: Michael Bailey-Gates / se svolením Valentino

Kreativní ředitel značky Valentino, Pierpaolo Piccioli do kampaně přinesl uvolněné siluety s dlouhými topy a elegantními šortkami a sukněmi. Zendayu a její dokonalý vzhled do poslední drobnosti doladily kadeřnice Kim Kimble, která zdůraznila krásu hereččiných tmavě hnědých kadeří a Sheily Daley, která obstarala make-up.

Ke kolekci vznikl i krátký film režírovaný kameramanem Euphoria Marcellem Revem s melodií písničky „Crystalised“ od The xx.