Valentýnská nabídka plná srdíček

Valentýnská nabídka plná srdíček

Celá řada obchodů si pro vás letos připravila zajímavé valentýnské nabídky. My jsme pro vás jako inspiraci vybrali to nejzajímavější s motivem srdce.

Srdce, motiv, který ke svátku zamilovaných prostě patří, může mít mnoho podob. Může být plyšové, čokoládové, zmrzlinové, sýrové nebo třeba těstovinové. Kde ovšem taková originální srdíčka sehnat?

Nejširší a nejzajímavější valentýnskou nabídku nám letos přináší Lidl. Kromě klasických bonboniér ve tvaru srdce zde naleznete také třešňová želé srdíčka, valentýnský jogurt i francouzský sýr ve tvaru srdce. Velice originální jsou také zmrzlinová srdíčka, zmrzlinové pralinky ve tvaru srdce, ale i srdíčkové těstoviny v klasické a růžové barvě. Nechybí také valentýnské dezerty jako je smetanová pěna či dezert s polevou zdobený, jak jinak než srdíčky.


Další zamilovanou nabídku naleznete v Globusu. Zde můžete vybírat z velkého množství plyšáků a šperků s motivem srdce. Hledáte-li jen drobnost, ideální volbou mohou být krásné přívěsky na klíče, srdíčková dekorace nebo hrneček. Nostalgickým dárkem pak může být lampion štěstí ve tvaru srdce. Říká se mu také lampion splněných přání. Zkuste napsat své přání na papírek a ten pověste na spodní část lampionu, uvídíte, třeba se skutečně splní. A těm odvážnějším z vás bychom doporučili například erotickou hru pro dvojice.

Valentýn přišel i do dm. V dm můžete koupit formičky ve tvaru srdce nebo ubrousky a dárkovou taštičku posetou barevnými srdíčky. Ale zajděte se také podívat do ekologické drogerie Eurona by Cerny, tam pro vás mají rudá mýdla, mycí houby i vysoké srdcově tvarované vonné svíčky. Voňavou záležitost naleznete také u Tchibo. Zde jsou k dostání aromatická srdíčka pro provonění šatní skříně.


Nádherné valentýnské svíčky, které navodí tu pravou atmosféru, nabízí také na svicky-janapalle.com. Tyto čajové vonné svíčky ve tvaru srdce jsou vyráběny ručně a mají opravdu dlouhou dobu hoření. Krásně vypadají také plovoucí svíčky. Ty můžete nechat plout ve sklenici s vodou, ale klidně si je vzít i do vany. U Jany Palle naleznete ovšem mnohem, mnohem více valentýnských, voňavých a esoterických produktů, které si prostě zamilujete.


Zdroj: kupi.cz, svicky-janapalle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram