Valentýnské dárky pro ženy - žhavé novinky, které potěší.

Valentýnské dárky pro ženy - žhavé novinky, které potěší.

Je nejvyšší čas. Móda.cz přináší tipy z řad nejnovějších produktů, které lze na trhu sehnat. Valentýnské dárky tak totiž budou opravdovým překvapením. 

Oblečení je pro většinu žen správným dárkem. I my ho doporučujeme, ale dbáme na fakt, že je důležité svou partnerku opravdu dobře znát. Pokud už jste spolu nějaký ten pátek (nejlépe pokud ty pátky jen tak z fleku nespočítáte), zkuste jako dárek vybrat tričko. My jsme vybrali dvě, která v sobě nesou jistá poselství. Záleží už jen na vkusu vaší partnerky, které ji bude připadat lepší. 

  
Bílé triko SOLD OUT 399 Kč ; Triko se zlatým srdcem 399 Kč

Voňavá, barevná a nezapomenutelná. I to jsou přízviska pro tu správnou koupelovou kosmetiku. Za nás bychom volili přírodní značku LUSH a jednu (nebo více?!) z jejich valentýnských novinek 2016. Skvělé je, že jejich sortiment seženete nejen v kamenných prodejnách, ale i na eshopu a vybírat můžete kromě klasické nabídky také ze speciálně předem připravených dárkových balíčků. A pokud nějaký z nich dostane vaše milovaná - tak to už musí být láska jako trám! 

  
Love And Kisses dáreček LUSH ; Koupelová bomba TISTY TOSTY LUSH 

Šperky nejsou ničím objevným. I ty jsme vybrali z čerstvě doplněného sortimentu do vyprázdněných skladů po povánočních výprodejích. Zoot nás potěšil vlastní kolekcí naprosto nádherných minimalistických šperků, které společně s designovým balením jsou pro den 14. února jako stvořené. Skvělé jsou také decentní náušnice nebo sady náramků, kterými se prezentuje značka Pieces. 

  
Sada náramků Pieces 359 Kč ; Náhrdelník se srdíčkem 529 Kč

zoot.cz ; lush.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram