Van Cleef & Arpels In New York

Van Cleef & Arpels In New York

Zaujměte své protějšky dokonale noblesní a energickou vůní inspirovanou dnem i nocí pulzující světovou metropolí.

V roce 2016 se luxusní značka Van Cleef & Arpels vrací do světa pánských vůní, které tentokrát hodlá dobýt poctou tomu z nejúchvatnějších amerických měst – New Yorku. Těšte se na energizující tóny, jež se představují v dynamickém tempu. Ostatně, co jiného byste čekali ve vůni inspirované nikdy neusínající metropolí?

Svěže kořenitá vůně s nadčasovými akcenty v sobě ukrývá vzpomínky na toulky po Broadwayi, vyjížďky Central Parkem nebo na nákupy na rušné Páté Avenue. Van Cleef & Arpels In New York je intenzivní a magnetizující vůně mistrovsky odpovídající zdroji své inspirace – dnem i nocí pulzující světové metropoli.

 

Pikantní citrusový akord snoubí esenci italských citrónů a svěžích mandarinek s mořskou nótou, která vám doslova před očima vykouzlí dojem čerstvého atlantického vánku prohánějícího se ulicemi velkoměsta.

Po gejzíru svěžesti následuje aromatické srdce, jemuž dominuje pánská klasika v podobě levandule doplněné šalvějí, jež je milým překvapením a změnou zároveň. Intenzitu celé kompozice na závěr mistrovsky prohlubuje vyvážená směs exotických dřevin a přírodního pižma, jež se zde střetávají s hřejivým ambrovým podtónem s dotekem fazolek tonka dodávajících vůni na jemně mandlovém vyznění a noblesně mužné stopě, která vaším protějškem otřese v základech.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram